O epava Train financiar - o oportunitate fara precedent

Ne confrunta cu nu mai putin decât un accident de tren economice. Express financiara a atins la sfârsitul linie - economia reala, în vagoanele de marfa, sunt telegrafiat la motor neted tragea în teapa se pe destinatie predestinat. Nu avem nimic de a face dar mentin pe pozitie, stai bine, si Dodge resturile.

Am facut o pariu gargantuelice. Ne-au pus toate jetoanele si au tras în întreaga lume în jocul nostru. Noi am facut o eroare grava. Aceasta eroare de-a ajunge la ceea ce consecinte pentru
Putem da vina the Titans fara scrupule financiar si ale capitanilor de industrie, putem da vina un guvern stupid, dar în ultima analiza - dolar se opreste (joc de cuvinte destinate) aici. Suntem de vina pentru participa la, alimentarea, conducând si în scopul scurt permitând natiunea sa sari pe bandwagon consum. Am fost atat ametitoare urmarirea avere sau frittering l departe avem ignorat întelepciunea etaje economisirii, industria, si inovare. Acum ca trenul este demolari - motorul este o masa topit din metal, de plumb flacari masini, piesele spulberat - restul economiei se apropie rapida punctul de reckoning sa se sterge where exces neînfrânat vine acasa la cocota.

însarcinare Nebunul's de pariere prosperitatea viitoare pe motor de finantare este dublu. Prima, banii nu este real. Bani este un mediu de schimb, o unitate de cont si un magazin de valoare. Banul a devenit mijloacele noastre, masura nostru, standard si da - ne obsesie. Pariuri sanatate si vitalitate unei economii pe manipularea, controlul si transferul unui necorporale, este nebunia. Doilea, prin declansarea fiecare înseamna sa combustibil flacarile finantarii "ascensiunea fulgeratoare spre dominanta am dascatusat involuntar lacomia si coruptia naturii umane. Avem determinat, "banii este puterea" si nu exista nici mai tentant un elixir decât puterea. Fiecare uncie de influenta finantatorilor si oficiali guvernamentali au reusit sa angajeze în ultimii ani patruzeci lucreaza acum împotriva noastra.

Desi fondata pe principiile libertatii si justitie pentru toate, Statele Unite au rataceam. Avem cedat notiunea înselator ca pietele ar trebui sa fie liber chiar neconstrâns prin constiinta. Aceasta minciuna prolifereaza cu concedierea tacit al componenta cheie alte libertatii - responsabilitate. Responsabilitatea si a libertatii de sunt doua fete ale aceleiasi monede. În societatea politicos una nu poate exista fara cealalta. Noi respingerea responsabilitate la pericolul noastre. libertatea Nestapânit este un drum sigur de a ruina. Prin pariat pe si apoi construirea sisteme pentru a asigura finantarea a devenit dominanta in vigoare americane, si la nivel mondial, economia ne-am angajat pe noi însine de a experimenta epava acum desfasurarea.

Ca orice criza financiara aceasta epava tren în cadrul acesteia a semintelor de oportunitate. Aceasta oportunitate merge dincolo de bunastarea noastra financiare. Oportunitatea consta în reevaluarea scopul nostru de a fi, redefinirea calitatii vietii noastre. Acest accident de tren ne ofera un alt contract de leasing asupra vietii. Putem schimba directia, diagrame un nou curs, profite de o noua oportunitate, anunta o noua nastere a libertatii.

Am pierdut idealul americane si spulberat visul americane - înca puterea reala de aceasta natiune este rezilienta a populatiei sale. Americii a fost construita de oameni care presupune raspunderea pentru actiunile lor, au asumat riscuri, si a aplicat ingenios energia lor si efortul de speranta de a asigura o viata mai buna pentru ei si urmasii lor. Ea ne-a luat câtiva ani pentru a accelera patruzeci, plus la acest punct de pe piste, nu este niciodata, dar toate pierdute. A rezolva aceasta mizerie trebuie sa actionam si sa actioneze cu întelepciune.

Aceasta este în mod clar o situatie de a face noastre, care necesita o solutie trebuie sa ne inginer. Putem alege o cale de indignare auto-drepti. Putem condamna lacomia Wall Street si de supraveghere guvern incompetent si ne împace prin introducerea clar vina in mainile altora. Alegerea de a aloca vina cu toate acestea, ne relegates la rolul victimelor neputincioase într-o dureroasa, toate consumatoare de drama. Noi va strigat de ajutor si stau cu bratele întinse, asteptând pentru caritate binevoitoare a persoanelor cu putere, cei însarcinati cu gestionarea viata noastra patetic - elitei bogate si oficiali guvernamentali care nu se poate identifica chiar problema. Sau putem alege sa acceptati responsabilitatea pentru mizeria am creat - epava trenului financiare - si sa înceapa la dreapta o greseala. Numai în acest fel putem sa ne rascumpere. Alegeti...

Copyright (c) 2010 Scott F Paradis

No comments:

Post a Comment