Doamnelor si domnilor, Start beneficiile

Când ar trebui un început mai vechi american de colectare de securitate sociala pensiilor? Întrebarea pare usor, dar raspunsul este complicat.

Multi indivizi poate începe primirea Prestatii de asigurari sociale de pensionare cât mai devreme de varsta 62 înainte de vârsta pensionarii complet. Dar cantitatea de plata lunare este redusa - comertul oprit pentru perioade mai lungi de peste care beneficiile sunt platite.

Mai vechi Americanii pot alege, de asemenea, sa înceapa colectarea platilor< completa lunar, la vârsta de 65 de ani, daca acestea s-au nascut înainte de 1938. De oricine altcineva, a vârstei de pensionare completa este mai mare: daca te-ai nascuti între 1938 si 1959, de varsta ta de pensionare complet merge în sus cu procente de ani în functie de un Social vârsta diagrama de Securitate; si daca s-au nascut in 1960 sau mai târziu, dvs. complet vârsta de pensionare este 67.

Seniori poate întârzia colectarea beneficiile acestora pensionare pâna la vârsta 70, astfel califica pentru un credit pensionare întârziata. Valoarea platilor lunare se va merge pâna la fel de mult ca 8 la suta pentru fiecare ani dupa vârsta pensionarii Senior complet. (Exceptia cazului în care sotul / sotia lucratorului acoperite nevoile beneficii pentru a satisface cheltuielile de cazare, majoritatea expertilor sunt de acord ca aproape niciodata vreun motiv sa astepte pâna la 70 de ani pentru a lua beneficii.)

De exemplu: Gladys întoarse 62 in 2003. Ea's eligibile, bazat pe câstigurile ei viata, pentru o prestatie lunar de 1.444 dolar. La vârsta ei pensionare plin de 65, plata ei este 1.931 dolar o luna. Daca ea întârzieri beneficii ea pâna la vârsta de 70, devine Gladys 2697 dolar pe luna (cifre sunt furnizate de catre Securitate Sociala Administratie; ajustari costului de trai sunt adaugate pentru anul 2004 si mai departe.)

Deoarece fiecare optiune - începutul anului, integral sau întârziate - în cele din urma plateste sume aproximativ egale totala, ea poate parea alegerea usor este sa luati banii si a alerga. Intr-adevar, sase din 10 de pensionari alege beneficii mai devreme. (Totusi, in functie atunci când o persoana sa nascut, plata lunara va fi de 20 la 30 de procente mai mici decât ceea ce ar fi fost primite de asteptare pâna la vârsta pensionarii complet.)

Mai multe pentru seniori, valoarea venitului lunar trebuie sa traiasca pe este crucial. Înainte de a decide când sa înceapa colectarea de securitate sociala beneficii de pensionare, persoanele în vârsta ar trebui sa analizeze:

o Ce este sanatatea mea? În timp ce nimeni poate trai mai mult decât Asigurari Sociale, luându-le precoce poate provoca regreta daca o viata individuale suficient de mult timp. sanatate unul mai bun si a sperantei de cea mai lui de viata, mai întelept nu poate sa ia beneficii mai devreme.

O Am alte investitii? Banii deja pastrate în conturi pensionare poate pastra crestere, impozitul amânat, pentru cineva care pot permite sa traiasca loc pe Social beneficii Securitate.

O Sunt casatorit? Nevoile ale sotului pensionarul poate fi semnificativ daca el sau ea este mult mai tinere si probabil sa colecteze de urmas de mai multi ani, iar daca el sau ea nu a fost în fortei de munca platit: sotul / sotia de lucru Asigurari Sociale ar reprezenta partea leului din venitul sau de pensionare. Atunci când o beneficiile individuale, care beneficiaza de pensii moare, sotul supravietuitor primeste cel mai mare dintre cele doua sume - sa folosul, sau un procent de beneficii sotului decedat (dar nu ambele).

Cât timp o voi tine de lucru? Angajatorii ofera adesea îngrijire medicala si alte beneficii acest cost altfel indivizi multã. De seniori de munca, de colectare Asigurari Sociale face devreme sens pic, mai ales daca au veniturile din surse multiple. Aceasta deoarece, pâna un destinatar lucru ajunge 65 de ani, totala Social Security beneficiile pensionare sunt reduse, bazeaza pe veniturile peste un plafon care este ajusteaza în fiecare an.

Când sa opteze pentru pensie securitate sociala poate fi printre deciziile mai importante financiare face ca un individ. Consultarea cu un planificator financiare credibile pentru a afla consecintele diferitele alegeri poate fi cel mai intelept decizie dintre toate.

No comments:

Post a Comment