Ce ar trebui sa fim Predarea Copiii Nostri Dar Nu

Sistemul de învatamânt care copiii nostri trec prin în timpurile moderne este greu moderne, este o ramasita din epoca industriale si nu face copiii de astazi orice favoruri.

Motivul pentru care spun ca este, deoarece copiii nostri nu primesc o educatie financiara la o scoala de masa. Ele sunt predate ceea ce au nevoie sa cunoasca pentru slujba baza ca au ales, sau ce a fost aleasa de le. În lumea astazi, care este condus de sume inimaginabile de bani manipulate de catre bogati, copiii nostru
Scolile i învatam pe copii sa lucreze practic, cum sa ajung pe la munca, în schimbul pentru un salariu. Educatia mai un copil primeste, banii mai vor primi obicei în schimbul pentru munca lor. Avem nevoie sa rupa ca gândirea turnate limitarea. Copiii nostri trebuie sa fie învatat cum sa faca munca lor, bani pentru ei, nu functioneaza doar pentru banii lor.

A face munca noastra de bani pentru noi este modul în care vom face viata noastra mai buna, precum si cea a familiilor noastre. Prea mult timp este petrecut în aceasta zi si vârsta în locul de munca, pe cheltuiala timpul petrecut cu familiile noastre si prietenii. Calitatea vietii pentru noi toti putem îmbunatati daca ajungem inteligente si cred ca - nu functioneaza doar - lucru inteligente.

Din pacate, sistemelor de învatamânt în cele mai multe parti ale lumii nu raspunde pentru educarea financiar copii. Înteleaga bogati importanta acestui tip educatiei si predau ei însisi, dar numai acelor cadrul cercul lor. Daca va întrebati ce sistemul clasa este înca în viata si bine, nu este jos la snobismului si o sensul ca unul profesie este necesar mai bine decât celelalte. Este cauza bani.

Mijlocul si clasele muncitoare nu vor îmbunatatirea pozitiei lor exceptia cazului ei a lua inteligente si educa însisi. Ca urmare a educatiei, este o actiune - si care poate fi luata numai de catre individ - nimeni altcineva nu poate face acest lucru pentru ei. Deci prosperitate se datoreaza controlul finantare - ca evident - totusi aceasta prosperitate este disponibil pentru oricine furnizarea au cunostintele si educatie la ia masurile necesare. Scolile si universitatile ar trebui predare bogatiei si pasi pentru a bogatiei cladire în scopul îmbunatatirii standardul de viata al majoritatea oamenilor.

No comments:

Post a Comment