7 Sfaturi practice si emotionala Pentru Alegerea unui Antrenor comportamentul financiar

Acest articol descrie provocarile cu care se confrunta investitorii SUA si consumatorilor în eforturile lor de a ajunge la securitate financiara, explica beneficiile de a lucra cu un antrenor comportamentul financiar, si ofera sfaturi practice si emotionala pentru gasirea antrenor potrivit pentru tine.

Exista o serie de provocari cu care se confrunta americanii financiar. Agentiile de consum estimare medie datoriei carte credit la 5000 dolari pentru fiecare gospodarie 7.500 dolari SUA. Ratele< de economii pe gospodarie medie sunt cele mai scazute la punctul de la Marea Depresie. Doar aproximativ 20% din muncitorii din SUA sunt acum reglementate de angajator-sponsorizat pensiilor-pentru-viata. Costurile de îngrijire a sanatatii sunt în crestere la o rata de departe ritmurilor inflatiei. În mod evident, americanii intampina obstacole enorme în eforturile lor de la crearea de securitate financiara.

"Coaching comportamentul financiar" este o resursa de vârf pentru a ajuta rândul investitorilor si consumatorilor în bunele intentii bune rezultate financiare. coaches comportamentului financiar efectua o varietate de servicii valoroase. Ele ofera educatia de baza si încurajarea motiva clientii sa contactati profesionistii financiare, cum ar fi urbanisti si investirea lui consilier. Ele ne ajuta clientii depasirea procrastinare si sa se clarifice obiectivele. Ele ajuta clientii sa adopte tehnici eficiente în gestionare a timpului. Cel mai important, microbuz financiare comportamentul ajuta clientii depasirea obstacolelor din calea ascunse pentru a schimba financiare.

Cum se alege un antrenor comportamentul financiar care este potrivit pentru tine? Va rugam sa consultati 7 sfaturile de mai jos.

Dr. Rob Sfaturi practice si emotional pentru alegerea unui Antrenor comportamentul financiar

1. Alegeti un antrenor care nu vinde servicii financiare sau de produse. Altele decât cele de coaching manuale corespunzatoare si a produselor conexe, antrenorul comportamentul financiar nu ar trebui sa vânda sau sa promoveze orice tip de produs financiar specific sau serviciu.

2. Alegeti un antrenor, care va încuraja sa contactati profesionisti calificati, cum ar fi consilierii financiare, planificatori, profesionistilor din asigurari, investind consilierul lui, si a altor profesionisti calificati. Una dintre cele mai mari provocari de cele mai multe americani este depasirea procrastinare care le inhiba de a solicita recomandari profesionale si servicii financiare.

3. Alegeti un antrenor care este familiar cu erorile comportamentului financiar identificate de cercetatorii din domeniile financiar si comportamentale neuroeconomics.

4. Alege un antrenor care a un plan specific, pas cu pas pentru a initia ajutându-va sa comportamente care sunt necesare pentru atingerea obiectivelor tale.

5. Alegeti un antrenor care este un expert în schimbare ajuta pe altii comportamente neproductive.

6. Alegeti un antrenor care recunoaste cât de dificila este de a schimba comportamente negative legate de bani, si care va poate ajuta sa depaseasca obstacolele ascunse de a schimba financiar.

7. Alegeti un antrenor, care prevede un plan integrat pentru a identifica valorile tale financiare, sa dezvolte un misiune financiare, precum si adoptarea comportamente care sunt în concordanta cu aceste elemente.

No comments:

Post a Comment