Anuitate - acest lucru este de bani Viitorul dvs.

Ca noi toti de vârsta, începem sa se gândeasca la o viata unde nu trebuie sa pumn în ceas 9-5. Desi felul lucrurile uite ca timp niciodata pot veni. Guvernul tine impinge vârsta pensionarii. La cursul merg lucrurile, am putea avea de a lucra pâna când ne vom 100 de ani. Majoritatea oamenilor traiesc în continuare a verifica si de a verifica, deoarece atât de multe companii americane au trimis lor locuri de munca de înalta plata pentru alte tari, multi americani au de a lucra sunt doua locuri de
Unul dintre aceste lucruri este o anuitate. O anuitate este o investitie pe care le plateste înapoi o anumita cantitate de venit pe o anumita perioada de timp. Aceasta forma de investitii nu este nou. Anuitati dateaza de la romani. cetateni romani ar face o plata unica, timp în ceva numit annua si pentru aceasta ei s-au promis ca vor primi platile restante, de-a lungul vietii. Chiar si în Evul Mediu a avut o anuitate, se numea tontinelor. Tontinelor platit un venit pentru viata si, daca unul dintre titularii politica a murit, atunci platile ar fi partajate cu supravietuitorii.

Anuitati nu am lovit America pâna în secolul al optsprezecelea. O companie în Pennsylvania, în 1759, fost creata pentru a beneficia ministrilor si familiile lor. -A luat pâna în 1912 înainte americanilor putut cumpara anuitatile ca indivizi. Anuitati devenit foarte popular în anii 1930. Pe tocuri de Marea Depresiune, oamenii nu erau certe despre pietele financiare. Multi oameni au cumparat de la societatile de asigurare anuitati în acest timp, deoarece s-au simtit societatile de asigurare au fost stabile si ar fi în jur sa le plateasca.

În Statele Unite, contractele anuitate sunt reglementate de catre fiecare stat pe baza individuala. Ce este acest lucru înseamna ca un contract ca poate valabil într-un stat, nu poate fi valabil în alta. Companiile de asigurari sunt singurele voie sa vânda contracte anuitate în SUA. Exista doua tipuri de contracte de anuitate, imediate si deferred. Anuitate imediata va garanta pentru plata unui anumit numar de ani sau pentru durata de viata a titularul politei. Anuitatea amânat este permisa sa creasca si sa câstige interes fara a fi impozitate. Desigur, atunci când titularul politei de asigurare doreste sa numerar-out anuitati lor, ei vor fi impozitate.

A fost afirmat de mai multe ori ca majoritatea americanilor nu 250 de dolari în banca. Când considera ca majoritatea oamenilor fac de lucru si le-am, cel mai probabil a fost de lucru de ani de zile, sa aiba mai putin de 250 dolari nu vorbesc de bine pentru situatia lor financiara. Guvernul a fost subliniind beneficiile economisire pentru ani. Probabil ca ei stiu cum incurcat Social sistemul de securitate este cu adevarat si nu poate fi un grup de americani pensionari, care nu va primi inapoi oricare din banii pe care platite, de-a lungul vietii lor de munca. Este o dilema mare pentru oamenii saraci. Nu încercati pentru a salva pentru ziua de mâine, sau sa plateasca chirie?

No comments:

Post a Comment