Penny Stupid Dollar Smart - Common Sense Versetele o abordare Redneck

Râde de Foxworthy lui Jeff bancuri tot ce doriti, însa nu fie unul dintre Redneck, el vorbeste despre. Gânditi în termeni de Einstein versete Bubba. Einstein a permite puterea de munca si dobânzile compuse pentru el si Bubba cumpara bere folosind cartea de credit, cresterea datoriei fiecare luna, niciodata nu achitarea soldului. De bas barca Bubba cumparat este frumos, dar investitiile Einstein cumparat îi permit sa aiba mai târziu, un iaht.

Bubba pierdut o plin de gaz în camion sa pentru a s
Bubba uita la de casa mult mai diferit decât Einstein. Bubba cumpara cincisprezece dolari în valoare de inchirieri film în fiecare saptamâna. Ca lui dolari saizeci o luna. Einstein pune dolari saizeci într-o investitia automata stocul achizitii pentru el.

Bubba crede in programele de drept si ca, de guvern sau, poate, sa copiii vor avea grija de el, când el este mai vechi. Einstein este de parere ca capitalismul si libera este raspunsul la a reusi financiar si a unui plan de actiune de sunet.

Bubba este un impuls cumparator. Einstein este o economizor si investitor. Bubba se întâmpla în datorii, cu o plata camion nou, plata barca, un credit ipotecar, si plati prin card de credit. Einstein a folosit cartea de credit pentru a pune bani în contul de brokeraj sale de catre un avans în numerar, si a cumparat apoi de stoc la o afacere, doar sa-l vânda dupa ce au crescut, si a platit apoi soldul cardului înainte de a fi datorat. El a folosit alte oamenilor bani sau de credit sa cumpere o investitie profitabila. Chiar daca fondul nu a mers în sus, acesta poate vinde si înca mai achita pe card. The invers fost departe mai bune decât dezavantaj. Einstein înteles de mult.

Bubba ceasurile o multime de televiziune si navigheaza plasa pentru distractie. Einstein construieste un imperiului afaceri si iubeste ceea ce face el.

Care dintre esti?

© 2007 - AJ Dowell

No comments:

Post a Comment