Top 10 Modalitati de a supravietui în 2009

1. Opriti toate cheltuielile risipitoare complet inutile si achita datoriile mare interes

2. Nu încercati sa-si vânda casa ta pentru preturile din 2004. Prea multi oameni sunt înca intr-o casa pe care le poate permite abia deoarece acestea sunt incercarea de a le vinde pentru mai mult ca oricine îl va cumpara în piata astazi.

3. Gasiti un ieftine / situatie fara viata. Mute cu parintii tai / rude / prieteni, daca puteti.

4. Dau seama cum sa faci bani online suplimentare.

5. Salvati c
6. Aflati pentru a gati la domiciliu, si cum la magazin mai bine de la magazin. Daca cumperi mâncare hranitoare reale din magazin alimentar si gatiti-o la domiciliu în loc de a manca afara, veti economisi o importanta suma de bani în fiecare saptamâna. Nu merg la magazin alimentar si cumpere un buchet de gustari. Un plus mare: starii dumneavoastra de sanatate ar trebui sa îmbunatateasca dramatic daca faci acest lucru.

7. Cheltui banii pe lucruri care au o valoare reala pentru tine. Este important ca americanii continua sa cheltuiasca banii. Noi ar trebui sa voteze cu banii, desi si cheltuiti pe lucruri care au cu adevarat o valoare pentru noi, în loc de cheltuieli pentru articole de lux cum ar fi bijuterii, modul de îmbracaminte prea scump, electronica nu vom folosi chiar etc

8. Reduce amprenta de energie. Obtineti mai eficiente de iluminat, taci oprit luminile, electronice, calculatoare, atunci când nu este utilizat.

9. Aflati abilitatile de baza de supravietuire place cum sa construiasca un incendiu, de a crea adapost, hrana ratia, sa creasca alimentare, magazin de produse alimentare, nu de prim ajutor etc Nimeni nu este în speranta pentru cel mai rau, dar nu stii niciodata cât de rau lucrurile putut ajunge.

10. Este anul nou! Sfârsitul dvs. vicii fara sens la Starbucks, tigarete, si hamburgeri McDonald's.

No comments:

Post a Comment