Comunicarea de la banca dvs.

Uneori, noi presupunem ca banca ne vor ajuta sa lua decizia corecta pentru toate nevoile de investitii si servicii bancare. Dupa toate, este ca nu lor loc de munca?

Ei bine, da, dar munca lor este, de asemenea, de a face bani pentru banca. Banca ia banii si se investeste pentru a face bani proprii. Destul de corect.

Deci, de unde stii caror interes acestia lucreaza?

Iata sfatul meu:

1 - Faceti-va temele. Aflati din timp (online, brosuri, prieteni etc) care sunt taxele tipice, tipuri
Doi - Stabilirea unei relatii. Nu a vedea orice fel de bancher. Cauta pe cineva care va place, sau daca nu aveti alegere, sa stabileasca raportul cu administratorul dvs. de cont alocate. Smile, se agita mâinile, pentru a primi o carte, palavrageala si sa investeasca în relatie. Veti fi surprins cat de mult te un pic carisma devine jurul taxe.

Trei - pune întrebari. Amintiti-va ca acest lucru este de bani. Nu lasa pasiv banca te pun intr-un cont care a taxe mai mari pentru serviciile care nu va fi folosind. Nu a lua un credit mai mare rata a dobânzii carte, atunci când exista disponibile cele mai mici. Fii politicos în orice moment, ci pune întrebari. plati doar taxele le-ati pentru a afla cum sa le reduca.

4 - Discutie cu privire la viitor. Puteti fi la doar merge acolo de azi de a înfiinta o simpla cont de economii, dar vorbesc despre dvs. ipotecare viitor, economiile de pensii, investitii sau linii de credit. Atat tu cat si managerul trebuie sa înteleaga ca aveti nevoie unul de celalalt, si pot avea un viitor productiv, profitabil, împreuna, daca sunt cinstiti si în avans cu celelalte.

5 - încrederea Comunicati si succes. Rochie frumoasa, stai corect, vorbi clar si cu încredere, indiferent de câti bani contul bancar are sau lipseste. În cele din urma sunteti de vânzare-te, si cu totii stim ca situatiile financiare se modifica frecvent cu timpul. Asigurati-va încredere în ei si cred în tine.

6 - În cele din urma, nu asteptati pentru o zi ploioasa sau o criza a lovit sa ceara bani. Cand ai bani si un rating de buna, ca este momentul de a obtine un credit, linii de credit sau card. Sa fie disciplinat cu utilizarea acesteia, dar adevarul este ca este mai usor pentru a obtine bani, atunci când avea decât atunci când nu aveti.

No comments:

Post a Comment