Dvs. Casa pentru Money?

Ai nevoie bani. Aveti nevoie prost. La 65, cu toate acestea, nu au rezistenta la stomac neplacere un împrumut pe termen lung ar necesita. Deci, ce faci? Tu robinet în valoarea de acasa si îl transforma în bani! Acest lucru este posibil prin intermediul creditelor ipotecare inversa. Reverse creditorii ipotecari permite tu împrumuta bani împotriva proprietatea dumneavoastrã.

De ce mergi la un creditor ipotecar inversa si nu o banca? Noi întrebat oamenii care au fost catre creditorii lor ipoteca
1. Nu aveti nevoie de a plati înapoi UNLESS de împrumut a va decide sa vânda casa ta, combaterea schimbarilor, sau - pentru tine inconveniently si creditor dvs. ipotecare revers - muri.

2. Release de împrumutului nu este bazeaza pe istoricul credit. Ce este bazate pe atunci? Capitalurile casa ta este una factor, dar exista asemenea un gazda de altora.

3. Plati, sau non-plati pentru care conteaza, pentru creditorii dvs. de credit ipotecar inversa nu vor afecta dvs. de securitate sociala, Medicare, sau beneficii de pensie.

4. Platile si sumele împrumut sunt duty-free.

5. Sunteti dat optiuni flexibile de la primirea dvs. de credit. Reverse creditorii ipotecari putea sa va dau banii în unei sume forfetare, în transe lunare, astfel cum o linie de credit, sau ca o combinatie a trei metode.

Cum se califica pentru un credit ipotecar revers? Putea anyone apel chiar orice creditor ipotecar revers în agenda telefonica, si împrumute împotriva casa lui sau ei propria? Raspunsul este nu. Inversa creditorii ipotecari nu doriti legatura cu un stâlp de zece inci, daca nu treci de urmatoarele criterii:

1. Trebuie sa fie de 62 de ani mai mari.

2. Tu trebuie sa fie proprietarul resedintei dumneavoastra. Acesta ar putea fi o casa, condominiu, sau o Townhouse. În plus, aceasta proprietate trebuie sa fie prezentate ca resedinta primara. Daca sunteti proprietarul Co-op, nu sunt eligibili.

3. Majoritatea creditorii revers ipotecare solicita ca nu exista nici o datorie alte împotriva acasa.

Înainte de a vedea orice creditor ipotecar inversa, totusi, trebuie sa fiti constient de urmatoarele:

1. Deoparte din capitalurile proprii casa, alti factori inversa creditorii ipotecari considera sunt vârsta împrumutatului, ratele dobânzilor, si taxele împrumut.

2. Reverse creditorii ipotecari da adesea costuri mari pentru acoperi taxele originarea si costurile închidere.

3. Chiar cu ajutorul unui împrumut din creditor dvs. ipotecare revers, veti fi înca cea sa pastreze platitor pentru impozitele proprietatea dumneavoastra, asigurare si generale menaj de proprietatea dumneavoastra.

4. colaterale dvs. este casa ta. Daca nu renunta titlul sau fapta acasa la orice punct, suma creditului nu poate niciodata depaseasca valoarea dvs. acasa.

Principiul spatele ipotecare revers este simpla. Acesta trateaza casa ta ca o marfa valoroase, una cu piese ai putea face bani din daca alegeti asa. Acesta va ofera o alternativa la obisnuita împrumuturi oferta banci. Reverse ipotecare nu ar putea fi întotdeauna mai buna solutie sa woes numerar dumneavoastra. Totusi, acolo 'pacea de spirit care vine din stiind ai putea rula întotdeauna la un creditor ipotecar revers ar trebui necesitatea pentru unul aparea vreodata.

No comments:

Post a Comment