Suntem de vina pentru Recesiunea?

Exista în aceasta tara un sentiment tensionata din cauza de recesiune. Multi oameni au pierdut locul de munca si poate, de asemenea, si-au pierdut lor de origine si orice altceva. Timpii au fost un pic mai greu si pentru multe familii, care a cauzat o multime de stres în întreaga tara. Acest stres a tradus într-o multime de tensiune. Toate necazurile în finantelor în aceasta tara s-au acuzat pe bancar si industria imobiliara. Totusi, aceasta nu este neaparat corect. Siguranta, în timp ce ei ar t
Exista o multime de oameni în aceasta tara, care stiau ca au cumparat lucruri pe care ei nu au putut permite cu adevarat. Ei stiau ca au fost manipularea în mod constant sistemul pentru a obtine lucrurile pe care le au nu doar bani sau bugetul de cumparare. Care de fapt ne aduce la industria card de credit, de asemenea. Companii de carduri credit au ajuns în afara controlului precum si cu extinderea lor de credit si dobanda asociate si taxele pe care le percepe pentru victimele prelungirea lor de credit.

În final, fiecare dintre noi are responsabilitatea individual, ci colectiv, sindicatele credit si bancile la acest împrumut banii imposibil de ajuns propria lor si a cerut sa fie scos detin unele dintre greutate din aceasta recesiune dura. Acestea sunt, de asemenea, cei care vor sa îsi asume riscuri pentru a conduce aceasta tara inapoi de la rândul sau în economie.

No comments:

Post a Comment