Sensul de avere la numismat

În scopul de a întelege ce bogatie poate însemna un numismat, este o buna idee sa înceapa prin definirea numismaticii, pentru aceia dintre noi, care nu s-au întâlnit înainte de acest termen. Definitia numismaticii este studiul sau colectie de monede, bani, medalii si adesea. Prin urmare, un numismat este persoana care colecteaza studii sau monede, bani, sau medaliile. Numismatica nu a început ca domeniu unic de studiu, pâna în timpul Renasterii europene, atunci când arheologii s-ar utiliza în mo
Antica Bactria dintr-o perspectiva numismatica:

Înapoi în 330 î.Hr., Alexandru cel Mare si a armatei sale macedonean a încercat sa cucereasca Bactria antice. A fost fara indoiala campanie sale cele mai grele si cei 13.000 de soldati greci, care au fost lasate în urma de catre Alexandru sa colonizeze tinuturile gasit misiunea lor foarte dificila. Pentru cei care au facut soldatii ramân de fapt, s-au confruntat cu perspectiva uimitor de conectare la culturile existente, disparate din India, Iran, China si Grecia. Din pacate, aceasta poveste extraordinara tranzitiei în Bactria, dupa Alexandru cel Mare stânga a disparut tristete. Introduceti numismati! Datorita eforturilor constiincios de experti numismatice si amatori din întreaga lume, începând principal în 1738 si în continuare, vechi Bactria a fost reînviat prin descoperirea de monede sa antica. Aceste mii de monede dezgropate înfatiseaza numele si aproape 40 de imagini de monarhi care au condus Bactria si India, dupa plecarea a lui Alexandru. Merita sa ne amintim ca Alexandru cel Mare raspândirea folosirea monedelor mijlocul regate diferitele sale. În acest caz, se poate spune cu siguranta ca "discutiile Money", deoarece aceste monede pretioase au adus în viata monarhilor antice, inclusiv Antimachus ("Dumnezeu") si Agathocles ("The Doar"), care ar fi ramas necunoscut avut aceste monede nu fost gasit. Chiar si astazi, numismati sunt înca descoperi noi tipuri de monede, afisând uneori imagini ale regilor cunoscute si, uneori, cu imagini de regi necunoscute. Monedele oferi o marturie expresiv la viata politica, sociale, militare si religioase a poporului, care au facut aceste monede, care permite istoricii sa adune laolalta viata în Bactria. Fara îndoiala, un numismat ar argumenta ca fiecare monedei reprezinta un text. Chiar si asa, aceasta complexitatea socio-culturale prezinta istoricii nostri, cu o sarcina ce în ce mai provocatoare recapitulat istoria Bactria în unele simulacru de ordine. Adevarat, a numismat va mentiona faptul ca, prin argint si aur din aceste monede antice, istoria Bactrian în timpul perioadei de colonizarii grecesti se poate spune la început pâna la finis. O astfel de declaratie ilustreaza faptul ca numismatica prevede bogatie dintr-o alta perspectiva, si anume, o multime de cunostinte despre o civilizatie antica.

Numismatica si de avere din perspectiva moderna, Ziua:

În societatea moderna zi, un alt sensul de bogatie a numismat este investitia în monede rare, pur si simplu pentru ca poate fi foarte profitabile. În America, de îndata ce monedele au fost produse pe piata interna, de colectare de monede a avut loc. Desigur, investitiile în monede rare, este considerata o investitie de sunet si astfel de investitii sunt chiar recomandate în Wall Street Journal si revista Money. În sensul apreciere a capitalului, planificatorii financiar recomanda ca o parte din averea unei persoane ar trebui sa fie investite în monede rare si metale pretioase. Avand un portofoliu de monede rare si / sau medalii punct de vedere estetic nu este doar placuta, ci, de asemenea, pe o baza pe termen lung, garantat sa reprezinte o investitie foarte sigura, deoarece exista întotdeauna o cerere inerent pentru monede rare. Definitia "rara", din punct de vedere numismatice poate însemna o fabricare de bani destul de mica, la o rata de supravietuire destul de mici sau pur si simplu o cerere pentru moneda special. Fi colectarea de monede a fost în jur din antichitate, aceasta a fost inevitabil ca de crestere a numismati ar conduce la crearea Numismatice Societatii Americane în 1858.

Cei mai multi oameni care sunt interesati în domeniul numismaticii, sunt dornici sa stiu cât costa sa investeasca în o moneda rara. In America, costul a unei monede rare, poate începe de la $ 7,000,000 dolari 300 pâna la. Ca infricosator deoarece acest lucru poate aparea, trebuie sa fie adaugat ca general al preturilor de înalta calitate monede rare este de la $ 1.000 - 25.000 de dolari. La urma urmei, sunt putini oameni care îsi poate permite sa investeasca sute de mii dolari in una monede rare, dar exista multe noi care reusesc sa dobândeasca un portofoliu accesibile ale monedelor rare. Odata întelegem costul, multi oameni ar dori sa stiti unde monede rare poate fi achizitionat.

monede Rare sunt adesea pentru vanzare prin dealeri privat, licitatii, Moneda prezinta sau expozitii. Desigur, prezinta licitatii frecventarea unei astfel sau moneda poate ajuta novice numismat a afla mai multe despre valoarea monedelor si poate creste cunostintele cuiva de numismatica. Odata un individ a cumparat o moneda rare, este satisface sa stiu ca monede rare sunt mult lichid decat alte collectibles, precum, arta sau timbrele postale. Daca un vânzator motivat doreste sa vânda o moneda rara, atunci el pot astepta sa l vanda termen ore sau în câteva zile cel. Din America, IRS nu trebuie sa fie informat cu privire la vânzarile sau achizitiile de catre dealerii monede rare si monede rare si lingouri comporta mai bine atunci când inflatia este în crestere. Toate aceste informatii serveste la demonstra ca monede rare sunt o investitie excelenta, care poate asista numismat bogatia achizitiei. Pe scurt, un singur, moneda mici rare poate avea un bogatie concentrat de mii de dolari, milioane zeci de mii, sau chiar de dolari! Exista collectibles putini ca poate lauda acest tip de valoare. Sa spus ca peste ultimii 40 de ani, monede rare si lingouri au fiabil si consecvent out-efectuate aproape fiecare indicele echitatea majore, chiar mijlocul îngrijoratoare conditiilor economice.

Concluzie:

Numismatica are o recursul pe multe nivele, dar mai ales deoarece are ajutat la bucata împreuna fundalul civilizatii antice inclusiv Bactria. Plus, numismat poate dobândi o colectie placut foarte sau portofoliu de monede rare, care este rar DentEd prin conditii adverse economice.

No comments:

Post a Comment