Bani nerevendicate în Maryland ajunge la 580 de milioane de dolari

Potrivit MD stat Comptroller Petru Franchot, Maryland, SUA are bani nerevendicata depasit jumatate de miliard de dolari si este apropia cu repeziciune de 600 milioane dolari. Din luna mai a anului 2007, totalul era de 580,000,000 dolari, si cu bani nerevendicata noi sunt raportate în prezent depasind suma revenit la cetateni, 600,000,000 dolari este doar dupa colt.

Odata a anumitor tipuri de fonduri au fost latente pentru trei ani sau mai mult (functie de tip), acestea sunt considerate "propr
Cetatenii statului Maryland, SUA ar trebui sa se considera norocos, pentru ca ei traiesc în ceea ce este cunoscut ca un stat "privative de libertate", ceea ce înseamna ca nu exista absolut nici o limita de timp, pentru ei a pretinde lor în numerar a pierdut, si dupa ce o persoana moare mostenitorii de drept poate solicita în continuare aceasta. Cu toate acestea rezidenti trebuie sa actioneze rapid pe cutii de seif, deoarece continutul lor vor fi scoase la licitatie stinge. Proprietarul de drept se poate inca la orice pas de timp înainte si afirmatia veniturile, dar daca elementul este de o valoare sentimentala, aceasta poate fi disparut pentru totdeauna.

bani care lipsesc Maryland nu este doar pentru locuitorii curent, totusi. cetateni americani care au folosit sa traiasca în Maryland s-ar putea datora o cerere, si chiar oameni care nu ati stabilit piciorul chiar în stat, în unele cazuri. Când corporatiile care au afaceri în statele mai multe din întreaga tara, pe care ar trebui sa predea bunurile pierdute la starea în care societatea este încorporat. Deci, daca o persoana a lucrat vreodata pentru o corporatie care solicita Maryland este de origine, acestea pot fi datorate unei cereri, chiar daca o cautare de înregistrari de stat propriei lor sa dovedit pâna nimic.

Din aceleasi motive mentionate mai sus, locuitorii Maryland, ar trebui sa caute în registrele de la oricare alte state în care acestea pot avea orice trait sau au avut relatii de munca sau de afaceri, chiar daca ei nu stiu. Fiecare stat sustine ca este înregistrarile proprii, astfel încât cautarea înregistrarile unui stat nu vine de a fi aproape de o cautare completa.

În plus fata de cautarea state multiple, ar trebui sa le caute mai des. De ce? Deoarece nu stiti atunci când ultima actualizare listinguri. Pentru starters, perioadele variind somnolenta sunt terminare pentru mii de toate conturile din timp, dar pâna ei 'expirat, statul nu este chiar constient de numerar. Chiar si dupa acestea ati primit conturile statelor iau adeseori lor timp dulce adaugarea înregistra sistemul lor. Este nevoie fortei de munca - pe cineva adaugand fizic înregistrarea - si stim cu totii cat de eficient guvern poate fi, nu? Cautarea frecvent este numele jocului.

Exista destul un numar de sfaturi ajuta la localizarea bani pierdut ca majoritatea incepatori nu sunt constienti de, dar unui expert maturate poate preda oamenilor INS "si outs" fondurilor localizare datorate le le salvati timp si frustrare, care adesea frustreaza oameni în cautarea lor.

No comments:

Post a Comment