Economisiti bani in Japonia - Punctul Card

În Japonia, majoritatea de magazine proprii carduri proprii punct. Acestea pot fi usor diferite unele de altele. Dar ele au aceeasi o similitudine care este le salva toate bani pentru tine! Credeti sau nu, am putut salva peste 100 $, prin folosirea cardurilor punct într-un an.

Ce carduri de punct poate face caci tu esti ca acestea sa va dau 3% ~ 10% reducere de obicei, sau le da punctele întoarcere (1 pct. = 1 yeni), care le puteti utiliza mai târziu. Gandeste-te! daca cumpere ceva de 1000 de< yeni te omule 100 yeni înapoi!

ceva Deci, atunci când ajunge Japonia, mai întâi ar trebui sa faceti este sa gasiti care magazinele tu du-te de multe ori. Este doar o pierdere de timp sa faca carti punctul de la magazinele tu doar du-te o data pe ani. În magazine multe, doua ori pe saptamana au acest "multiplica zi punct". Deci, atunci când sunt de luare dvs. de carduri nou punct, nu uitati sa solicite magazine ce zi a saptamânii care le-au lor "multiplica zile punctul". De obicei, în ziua "punctul multiplica" punctele ai întors va fi de 2 ~ 5 ori decât de obicei,. De exemplu, rata returnarea este de 5% intr-o zi normala si multiplica rata este de 5 ori. Devine 25%. Deci, daca va cumpara ceva la 1000 de yeni veti obtine 250 de yeni înapoi în schimb. Este dreptul uimitor.

Uneori când merg pe strada din Tokyo, am vazut unele magazine spunând punctele X 10 sau de puncte X 20. Deci, nu ezitati! Ai încredere în mine punctul de carduri va salva o gramada de bani. Pai, cel putin pentru mine?

Daca doriti sa stiti mai multe despre cum sa economisi bani din Tokyo. vizitati site-ul meu

No comments:

Post a Comment