Barter dvs. Way la un raport de credit Clean

Nu exista decât o singura cale de a bate o bruta la propriul lor joc, iar asta este sa le numim pe ceea ce fac pentru tine. Carduri de credit prospera pe a fi mascate si manipulator, si, atunci când sunteti intirziat cu plata lunara, poate fi pur si simplu sa spui.

Cât de multe apeluri de telefon sunt realizate în fiecare an de la companii de carduri de credit la clientii lor atunci când solicita o plata minima din cauza imediata? Ele nu vor sa auda orice scuzele despre pierdere loc de munca
Cum va puteti jur de acest cosmar de interes?

Raspunsul este destul de usor - sa fie un barterer mai bine - si totusi atât de putini oameni o fac de fapt. În loc de intimidare inapoi, cei mai multi oameni consimti, da din cap fara tragere de inima, si intr-un glas moale si timid de acord cu termenii indiferent ca sunt acordate de societate în scopul de a pastra scorul lor de credit bun, pentru ca un raport de credit curat este atât de importanta în lumea de azi ca, daca chiar "echitabil", veti avea nevoie sa faca un depozit de a cumpara chiar si un plan de telefon mobil.

O data ati ramas în urma, va trebui sa stie cum sa stabileasca creditului care a trecut acru. Dar aleatorie de credit nu este simpla, si este de gând sa ia curaj din partea ta. Este mergi la a lua niste tupeu si capacitatea de a sta în picioare pentru tine. Si realitatea este ca nu va fi usor. A spus ca, desi, nu exista o optiune care poate fi în unanimitate, convenita ca un mijloc de combatere a colectionarilor beligerante de credit.

Prin admiterea esti întârziate, cu platile dumneavoastra, ati acceptat responsabilitatea de a fi tardive. Dar ceea ce faci urmator este diferenta intre a fi victima, si Victor. Dupa ce au fost mustrat de catre creditor, pentru a fi târziu, luati urmatoarele câteva saptamâni si pentru a gasi un card cu o rata a dobânzii mai mica decât cea pe care o ofera si aplica. O data pe care a aprobat, efectua un apel telefonic politicos la firma dvs. vecinatate cartela de credit si sa aiba un chat dragut.

În esenta, ceea ce le va spune ca ati gasit o carte cu o rata a dobânzii mai mici pe care le va folosi pentru a transfera soldul dvs. întregi, si, pardon, voi nu va putea continua sapat în buzunarele oricine de pe acest sfârsitul anului linia din nou daca nu mai mici propriul lor interes si a va oferi o oferta mai buna.

Beneficiind de o curat isn'ta raport credit un spectacol om ...

Este nevoie de doua pâna la de tango, iar daca compania de carduri de credit vrea sa te tina în calitate de client, ei au nevoie sa înceapa actioneaza ca le lucru pentru tine, in loc sa va fie un sclav pe profit lor. În vremuri ca acestea, este imperativ sa puna capat cercul vicios al creditorilor bate pe cei care traiesc în vremuri economice dificile. Facând un ultimatum, si de cotitura tabelele de pe ei, tu esti, oferindu-le o optiune afaceri viabile. Ele pot pastra tu on ca si client, oferindu-ti o afacere buna si servicii mai bune, vei lua afacerea dvs. în alta parte. Este atât de simplu.

Singurul lucru de pozitive cu privire aleatorie de credit este faptul ca, în cele din urma, sunteti în control cum ai plati datoria dumneavoastra; nu ei. Prin permitându-va posibilitatea de a lua afacerea dvs. alta parte, sunteti în care se specifica în niciun punct de vedere nesigura ca nu sunteti multumit de felul în care sunteti va trateaza, care, în afara lipsesc unul sau doua plati, a platit cel putin lunar minim de consecventa, si ar trebui sa fie încearca sa te ajute cu timpurile grele sunteti care traiesc în, loc de sanctionare tine.

No comments:

Post a Comment