Cele mai bune rate CD - cum sa obtineti cele mai bune tarife Pentru CD-uri de azi

Certificat de depozit (CD), sunt conturi de depozit momentul în care sunt asemanatoare cu conturi de economii. Cu toate acestea, nu puteti retrage banii înainte de data scadentei acesteia, care poate dura oriunde de la 3 luni la cinci ani. Altfel, ai putea termina cu mai putin de bani ati investit ca urmare a sanctiunilor voinic.

La fel ca si conturi de economii, al tau CD va primi, de asemenea, de interes, pe care le poate asigura, împreuna cu valoarea principalului la maturitate. Ca atare,
Sa fie constienti

Înainte de a investi intr-un CD, va trebui sa fie la curent cu stiri din punct de vedere a pietelor financiare si a economiei. Vrei sa faci decizii informate si educate, care va bloca în cel mai mare interes posibil, având în vedere conditiile de piata.

Tu pentru a lua decizii avizate, va trebuie cel putin sa stiu orientarile generale care afecteaza ratele dobânzii pe CD:

* În majoritatea cazurilor, o cantitate mai mare principal ar trebui sa fie dreptul la un interes mai mare in functie de paranteze oferite de catre institutia financiara

* Cele mai multe ori, nu un termen mai lung ar trebui sa primeasca o dobanda mai mare cu exceptia cazului când piata este suferinta printr-o curba de randament inversat. În acest caz, un CD pe termen scurt este de preferat.

* Intre un CD personal si un CD de afaceri, fostul va primi ratelor dobânzilor decât cele din urma.

* Institutiile financiare care ofera CD-uri fara asigurare din NCUA fie FDIC ofera în general ratelor dobânzilor dar poate fi riscanta, în unele cazuri.

Dispus sa fie în jur de magazin

E nevoie sa spun, cu scopul de a obtine cele mai bune rate pe CD, trebuie sa caute. Daca aveti înca sa deschida, acesta plateste sa ceara institutiilor financiare cum ar fi banci si cooperative de credit pentru ratele CD-ul lor si sa aleaga pe cel mai bun care se potriveste nevoilor tale. Desigur, cel mai mare rata nu poate fi neaparat cele mai bune atunci când în considerare prevederile contractului de CD-ul în legatura cu callability, retragerea de interes si principal, sanctiunile si taxele, si reînnoire automata.

Daca aveti un cont de CD cu o anumita banca, aveti stati în partea de sus a acestuia. Tu nu trebuie lasati sa se rollover doar automat într-un cont scazuta elastic, care va fi în dezavantajul tau. Atunci când stabileste ca veti fi în pierdere, este de multe ori mai bine pentru a transfera bani într-un cont de brokeraj.

Când cumparaturi jurul, acesta plateste pentru a fi constienti de speciale. De obicei, acesti speciale implica numar impar de luni asa natura încât o luna sau 7-un termen de 13 luni vor aduce ratele mari decit cele obisnuite de 6 luni sau pe termen de 12 luni.

Luarea în considerare cel mai important, cu toate acestea, este cercetarea în lichiditate si stabilitatea financiara a institutiei financiare ai de gând sa depuna bani în forma unui CD. Cu starea tulburat al economiei, nu va puteti permite sa plaseze banii într-o banca si uniune credit, care este în pericolul de închidere. Si daca spus institutia financiara nu a fost asigurate de catre FDIC (banca) sau NCUA (credit uniune), atunci tu ai spus la revedere de la cele mai multe dintre dvs. depus bani.

Cele mai bune rate de un CD care nu sunt neaparat cea mai mare rata posibile disponibile. Aveti totusi sa tina seama de factori la fel de important ca stabilitatii bancii, este de dorit CD-termenii si planurile de investitii personale.

No comments:

Post a Comment