Statele lua bani de nerevendicate Datorita deficitului bugetar

Ar trebui bani orice nerevendicata du-te la reducerea deficitului de stat bugetul? Cele mai multe dintre state din SUA sunt prinse într-o situatie aparte si la care nu exista deficitului bugetar necontrolat pe o parte, si tezaure de numerar nerevendicata pe cealalta. Aceasta a stabilit creier-asalt între Statele Unite cred rezervor. Acestea avocat ca aceste fonduri nereclamate poate fi efectiv utilizate pentru a umple golul bugetar.

În ciuda eforturile neobosite de catre autoritati, reclamant
Conform Asociatiei Nationale a nerevendicate Administratorii proprietate (NAUPA), Trezorierii de stat sunt apararea prezent 32877000000 dolar de numerar revendicate si a bunurilor. Acest cache imens ramane revendicate în ciuda 1.754 miliarde dolari, care a fost distribuita numai in 2006. Mai mult decât aceasta suma a fost distribuita atunci; cu toate acestea, incidentele de raportare numerar nerevendicate sunt departe de a doused.

Sursa bogata pentru statele Cash-tari

În ceea ce cetatenii nu vin în numar suficient de a pretinde bani, aceasta rezerva este de cotitura a fi o sursa bogata de bani pentru statele care au deficitului bugetar. Nerevendicate fonduri proprietate sunt o sursa sigura si sigura de numerar, care este usor disponibile cu trezorierul statului.

Membre iau masuri de punte deficitului, dar acestea nu sunt obtinerii rezultatelor dorite. Guvernatorul Californiei Arnold Schwarzenegger a aratat interesul de a pastra banii în rezerva pentru a satisface statului 19 miliarde dolari deficitului bugetar. candidat democratice Alabama pentru trezorier, Jeremy Sherer a oferit solutia la robinet aceste fonduri pâna la economia de stat îmbunatateste. Delaware statul estimeaza ca în prezent fondurile nerevendicate va oferi aproximativ 374 milioane dolari în venituri fiscale pentru 2010.

efectelor cumulative ale acestor deficite de stat este de a lua o taxa pe finantelor din SUA. deficitului bugetar lunar al Statele Unite au ajuns la un $ alarmante 82690000000 în aprilie anul 2010. Mai devreme, Conferinta Nationala de legislaturilor de stat au exprimat îngrijorarea ca deficitele de bugetul de stat sunt de asteptat sa depaseasca 55.5 miliarde dolari pentru anul fiscal ce se începe la 1 iulie. estimarea lor a fost deja depasit si sunt cautati la numerar revendicate ca o sursa bogata pentru a umple acest deficit.

Juridice Modifica pentru a acumula Fondurile

state Multi asteapta cu nerabdare sa urmeze cursul juridice sa aduca fondurile nereclamate în conformitate cu drepturile lor de utilizare. Unul dintre pasii propusa este de a reduce termenul de numerar nerevendicate somnolenta. Acest lucru va crea si o data de expirare pentru bani nerevendicata si de numerar mai multe astfel vor fi libere sa fluxului în prin cuferele de stat pentru utilizare nelimitat. Unele schimbari legislative sunt, de asemenea, în perspectiva pentru a aduce proprietatea nerevendicata în cuferele statului.

Indiferent de repercusiunile juridice a acestor miscari, de numerar nerevendicata este de cotitura a fi o rata sedintei pentru autoritatile de stat pentru a acoperi pentru deficitul bugetar.

No comments:

Post a Comment