Identitate Eliberarea furt - companie care pretind a fi o alta societate

unui furt de identitate devine o problema tot mai frecvente care ameninta intimitatea si siguranta personala a persoanelor atât în afara si în interiorul cercurilor online. Desi este greu de crezut, o tendinta de montare pe Internet implica companii frauduloase, care pretind a fi reputate companii.

Aceasta este una dintre cele mai noi modalitati de persoane sunt din ce în pacalit în oferirea de informatiile lor personale, care este apoi utilizat adesea intr-un mod rau intentionat. Multi oamen
De ce exista impostori companie?

Indivizii cu perspectivele furtul o identitate sau informatii private din alta este destul de interesate în utilizarea o varietate de tactici a truc oamenii în giving afarã detalii lor personale. Ei folosi informatiile acestea colectam atunci pozând drept alte companii a fura bani din conturile bancare online sau taxa produs pentru numere unu victimei carte de credit. Some hotii de identitate nu sunt chiar interesati de bani, ci, pur si simplu doriti sa "imprumuta" o identitate, ele pot aplica pentru carti de credit, credite auto, licente conducatorului auto si de alte acte de identificare care ascunde identitatea lor atunci când comit acte ilegale.

Cum se întâmpla acest lucru?

hotii Identitate pot hack into prezenta unei companii online si instala programe care le permit sa actiona ca reprezentant. Aceasta este una dintre cele mai dificile lucruri de a realiza, în ultimele spyware si firewall are scopul de a alerta companii atunci când un hacker încearca sa se infiltreze sistemul lor. Un alt mod de hotii de identitate încercarea de a pacali utilizatorii de Internet este de a produce corespondente care arata exact ca cele o companie reala ar trimite afara. Obicei, acestea imita aspectul un email reale, folosind siglele încredere si jargon. Totusi, in multe cazuri, exista indicii evidente de a detecta un impostor.

Ce sa caute

Când cititi emailuri privind societatile de credit, online banking, sau informatii personale, este sugerat pentru a scana amenda de imprimare si evalueaza corespondenta generala. semne comuna poate aparea, care sunt usor de identificat, atunci când stii ce sa caute. De exemplu, cele mai multe companii reputate adresa clientilor lor prin numele lor, atunci când trimit e-mailuri. Un semn de evidenta a ceva "peste" este momentul în activitatea curenta a unei societati schimbat brusc, ca de exemplu modul în care adresa dumneavoastra sau a textului de email. Daca toate sunt de sudden mentionate în continuare "Client Dragi", un hot de identitate poate au contactat adresa de email pe un capriciu si acum încearca sa va pacaleasca.

Când companiile solicita la întâmplare va pentru a verifica informatiile personale, este putin probabil ca ar trimite un e-mail pentru a confirma aceste detalii importante. Înainte clic pe orice legaturi sau trimiterea info, este sugerat sa plasati un apel telefonic la companie. Unul dintre numarul unu declanseaza ca entitatile dându-se drept o alta societate tinde sa facem este pentru dumneavoastra de securitate sociala numar. O data aceasta bucata de informatia ajunge pe mâini gresite, nu spune nici un tipurile de daune care pot avea loc; Prin urmare, societatile cele mai de încredere, nu va va cere sa dezvaluie sociala numarul de securitate pe Internet.

Un exemplu de impostor companie ...

PayPal are o reputatie de a fi o tinta pentru email-uri spoof si outsideri încercarea de a "phish" pentru informatii cu privire la consumatorii lor. reprezentantii PayPal constant de stres pe care le folositi întotdeauna numele si prenumele în toate corespondente. Daca un e-mail pretins trimis prin PayPal veti adrese ca "Domnule sau Doamna," aveti un impostor compania pe mâini. În urma unei inspectii mai departe, veti gasi ca acestea sunt tentante sa faceti clic pe o legatura si sa verifice informatiile personale, care este ceva Paypal nu va va cere sa faci online.

În general, orice companie poate încerca sa-si asume o alta identitatea. În cele din urma, este importanta recunoasterea problemei si iau toate masurile de precautie necesare pentru a evita o situatie potential devastatoare.

Deci, fiti atent! Feriti-va!

No comments:

Post a Comment