Redresare economica SIDA Companii Factura Factoring

Toate întreprinderile au fost lupta sa supravietuiasca actuala economie, dar proprietarii de afaceri mici nu au resurse ca întreprinderile mari au. Acesta este motivul întreprinderi atâtea mici au plecat de afaceri timpul 2009. Vestea buna este ca operatiunea de recuperare economic actual in curs vor ajuta de fapt multe companii.

Multe întreprinderi mici au fost fortate sa închida timp ce altele au schimbat fie modelul lor, introdus produse sau servicii noi, sau au adaugat produse. De obicei,< în timpul unei recesiune este afaceri marginala, care nu supravietuiesc, si acest lucru este adevarat pentru toate industriile. Este acest tip de "curatare? ca închide Unele usi, dar deschide pâna usile pentru întreprinderile alte noi care încep pâna dupa redresare economica.

Deci, este o crestere de fapt care creeaza o ocazie pentru multe companii mici, pentru ca asa cum întreprinderile supravietuitoare cresc, va avea nevoie de finantare care nu poate fi obtinuta prin finantare traditionale, cum ar fi bancile, uniunile de credit sau creanta altor creditori bazate pe. Asemenea, noi întreprinderi incepand au activele limitat, necesitând asemenea servicii factura de factoring.

Cum pot factura ajutor factoring aceste întreprinderile mici? Ei bine tu poti nevoie la stii unele noi termeni, cum urmeaza:

Capacitatea unui afaceri a converti activele în numerar este numit liquidit activului. Este o parte importanta a oricarei practici de afaceri mici, pentru ca de capital de lucru este foarte important în operatiunile de afaceri. capitalului lucru si lichiditate - aceasta permite proprietarilor de afaceri sa îsi îndeplineasca obligatiile si sa ramâna în afaceri. Bun fluxul de numerar este critica pentru supravietuirea orice afacere mici.

Indiferent ce fel te uiti la el sau ce îl numesti, activele aduc valoare compania ta, în forma de numerar. Dar un activ poate fi asemenea inventarul dvs., unelte, provizii, masini, chiar dvs. cladire. Opusul unui activ este o datorie, o obligatie sau exodul de bani. Unul raspunderea - un împrumut ca sunteti efectuarea platilor pe sau unele alta obligatie ca banii costurile. Daca aveti un raspunderii, aveti nevoie sa transforme un pasiv în numerar.

Lichiditate - aceasta este si atunci când un activ în numerar. Este, de asemenea masura în care un activ poate fi schimbat intr-o tranzactie afaceri, fara a pierde valoarea. Cash este activul mai lichide. inventar este un alt activ care poate fi transformate în numerar. un alt activ include facturi.

Facturile pot fi transformat în numerar timpul asteptarii pentru plata lor poate fi done via factoring factura. societatile de factoring va uita la de credit clientilor dumneavoastra '(nu ta) si poate va plateasca majoritatea ce lui datorate la tine în termen cât mai putin 24-48 ore. factoring poate fi o strategie bun noi afaceri pentru rentabilitatii.

No comments:

Post a Comment