Vânzari Reo la Setare Records Mai multe în 2009

Countrywide Financial actualizari regulat un online diagrama arata modul numerele sunt trending pe proprietatile Reo sale. Înapoi în august, ca diagrama privit asemanator acest:

Un numar total de Lista Reo 15108, cu un pret total cere de 2707749339 dolari (da, asta e peste doua miliarde dolari din Reo case).

Ca diagrama Reo fost actualizat în ianuarie acestui an, si parea acest:

Un total de 20,255, o crestere 25% în listari Reo în cinci luni - cu un pret total asking de 3270467911 dolar<. Peste 3 miliarde de dolari. Si din nou, aceasta este doar la societatea ipotecare unul.

Acest fel de crestere uimitoare în proprietatile Reo este un motiv mare ce majoritatea expertilor cred agenti Reo si brokeri sunt mergi la a fi mai ocupata decât oricând în 2009. Cu cel mai mare numarul de defaults si pilitura prescriere în istoria SUA proiectat pentru acest an, specialistul Reo va avea mîinile incredibil completa.

În 2008, aproape 150,000,000 dolari valoare de BPOS (Broker Avize Pret) necesare sa fie completata pe listari Reo. Asta o incredibila suma.

Când am trece la reale Reo vânzarile Totale de anul trecut, numerele sunt chiar mai uluitoare. Statisticile arata ca inchideri Reo grossed peste 12 miliarde de dolari în 2008. Deci cum mult facut acestei 12000000000 facute drum spre Reo agenti?

Unul estimare, luând în cheltuielile considerare si regie, pune compensatia broker la 185,000,000 dolari. Da, existat un afaceri care mers prin acoperis anul trecut.

Unul din factorii de conducere numarul tot mai mare de foreclosures si proprietatile Reo is cei mai multi economisti predictii "de start, ca preturile vor scadea prin 2009 si nu în jos, pâna la sfârsitul anului si începutul anului 2010 cel mai devreme.

Mark Fleming, economist sef al Imobiliare firma date First American CoreLogic, spune ca chiar în scenariul cele mai optimiste, daca un pachet stimul guvernul a luat efect imediat si oprit complet preturile acasa de la prabusesc, piata imobiliare ar avea nevoie înca la foarte cel un an începe afisarea orice semne de recuperare.

"" Vom avea sa lucreze modul nostru afara, "Fleming asemenea comentat. "Home preturile nu sunt ca Lamborghini; nu opresc pe un ban. Sunt mai mult ca camioane. "

Scaderea preturilor acasa înseamna echitatea mai negativa pentru case - si cifrele cresterea somajului înseamna implicite mai potentiale si Foreclosures. The Perfect Storm economica a lovit - si e gând sa ia destul ceva timp a pune toate piesele înapoi împreuna.

Copyright (c) 2009 Frank Patrick

No comments:

Post a Comment