Cum sa Îmbunatatirea fluxului de numerar Cu Factoring si Finantelor Factura

Ce exact sunt factoring si finantarea facturarea? Multi oameni confunde doua în o credinta usor falsa ca acestea sunt în fapt metoda aceeasi activitate. Toate acestea, ele nu sunt. Factoring la sa cea mai elementara este vânzarea scurt conturilor creante, la o reducere usoara unei institutii care doreste sa achizitioneze spus conturi în un efort de face bani pe investitiei lor. Finanþarea facturilor este un împrumut scurt termen lung bazate pe folosind încasat cont ca garantie.

Factoring perm
Cu factura finantarea un împrumut egal la o portiune a creantei cont este generat si acordate proprietarul afacerii. General înlocuitor în perioada, precum companiilor care achizitioneaza reduse conturile de creante, nu pasa de rating a companiei care este dobândirea împrumut. Ei va concentra schimb pe companie sau entitatea care datoreaza bani aceasta societate. Aceasta se datoreaza faptul ca nu este afaceri care este solicita împrumut care este în credit îndoiala bazeaza. Îndoiala va minciuna cu una care datoreaza ca banii afaceri. Deoarece colaterale pentru împrumutul este bani datorate afaceri acest este creditul preocupare primare întelept pentru creditor.

Exista societati în existenta ca concentreze pe acest aspect al afaceri precum întreprinderi lor primara. Ei se specializeaza în dobândirea noi conturi creante, la un discount sau cu practici lucrativ împrumut si au devenit o forta vital pentru mici la afacerea moderat mijlocii. companii Chiar mari mai stabilit utiliza aceste servicii regulat în pe piata actuala.

Cu finanta factura sau factoring serviciu pe robinet, orice afaceri cu vânzari rezonabil si o baza client care este cunoscut sa plateasca efectiv bani datorate poate mentine un flux de numerar constanta. Schimbul running luni minte scurt place întreprinderi atâtea mici tind sa faca, o afacere cu contacte de factoring poate mentine un flux constant de moneda si continua sa creasca în o maniera constanta si relativ sigure.

Exista doua articole sa fie preocupati în acest tip de tranzactie afaceri ambele care gravita în jurul plata efectiv fiind redate de contul ca datoreaza bani afacerii. Daca o afacere vinde o creanta cont la o reducere, dar banii nu este niciodata trimis sau este oarecum pierdute in traducere proprietarul de afaceri va fi raspunzator de rambursare banii cumparatorului. Mod similar cu un contract finantare factura, compania care dobândite împrumutul va continua sa fie raspunzatoare pentru bani datorate în conformitate cu acest împrumut, si toate sale de interes însotesc daca încasat cont este platite sau nu.

No comments:

Post a Comment