Avantajele bancare local

Cu numarul bancilor care opereaza fie national sau international, exista practic un numar nelimitate de optiuni disponibile indivizilor cauta sa deschida conturi bancare noi. bancile lantul pot oferi o recunoastere brand mai mari, dar în multe cazuri aceasta recunoastere vine la cheltuiala serviciului si caracteristici ca bancile mici poate oferi. Mai jos veti gasi unele dintre avantajele pe care locale mai mici banci ofera, sa va ajute atunci când va confruntati deciziei daca sa deschida un con
Clientilor sprijin

bancile locala sunt în general mai susceptibile de a avea suport mai bun pentru clientii în zona lor, în nici mica parte cauza faptului ca toata lumea implicati în procesul Customer Support sunt locale la zona si în multe cazuri au trait acolo pentru ani. Destul deseori chiar gestionarea si consiliul directorilor ale bancii sunt în mare masura locale, si sunt mult mai probabil si dornici sa îsi adapteze strategiile afaceri la vrea si nevoile comunitatii locale decât bancile lantului mai mari ar fi.

Servicii bancare

Desi bancile locale nu sunt sustinute de nationale sau lanturi internationale bancare, acestea ofera general servicii competitive care atinge sau a depasi cele care sunt oferite de bancile mari corporative. În plus, cei care crea servicii si politicile stabilite pentru bancile locale sunt mult mai probabil sa fie direct implicate cu procesul sprijinul clientului si ca atare sunt mai probabil sa încerce sa satisface asteptarile si dorintele clientii lor astfel încât clientii poate primi serviciile ca acestea cautati.

Ratele dobânzii

Cu toate ca ratele dobânzii sunt, de obicei, stabilite la nivel national si apoi adaptate la nevoile bancii, banci independente locala sunt în general mai probabil de a oferi cote mai mici decât unii dintre concurentii lor corporative, deoarece acestea sunt în masura sa mai usor sa se adapteze la nivelul veniturilor si capacitatile financiare a comunitatii locale. Ca o nota legate, ratele dobânzilor si termeni împrumut poate avea un flexibilitate pic mai decât ar în bancile mare deoarece toti cei implicati în aprobarea împrumut si portiuni administrarea functionarii bancii sunt disponibile local; aceasta înseamna ca modificari achiziþie împrumut sau termeni specializate aprobat Nu Nu trebuie sa treaca prin câteva locatii diferite simplu a obtine aprobat.

Locale serviciu

Asa cum am mentionat anterior, avand de management si de proprietate a bancii apare local, înseamna ca clientii comune au acces mult mai directe pentru cei responsabili de banca decât cei care sunt clienti la banci nationale sau internationale corporative. Un avantaj în plus a acestui fapt este ca Banca este de obicei mai direct implicat în comunitatea ca sustine, si este capabil de a ajuta sa pastreze banii câstigati în zona locala în acest domeniu. Bancile locale sponsorul adesea o varietate de activitati diferite în zona si poate fi implicat intr-o varietate de proiecte în folosul comunitatii pe care alte banci nu poate obtine aprobarea de a participa inch

Investitie

O caracteristica importanta bancilor locale este faptul ca de multe ori indivizii pot investi direct in banca. Adesea bancile locale da actionari preavize si optiunile prima data cand le elibereaza noi actiuni din stoc, si sunt susceptibile de a afisa un profit bine pe orice investitiilor facute. Ar trebui sa banca sa înceapa sa clatina mai târziu, exista, de asemenea, o sansa mai mare pe care o banca corporative va achizitiona în loc de a lasa aceasta nu, aceasta înseamna ca asociatul anterior va avea nici actiunile lor achizitionate direct sau (ca este mult mai probabil) va sa li se ofere o valoare egala a stocului de societate banca majore care este de cumparare a bancii.

No comments:

Post a Comment