Sase întrebari pentru a solicita un cont de comerciant Provider

Viitorul afaceri succes consta in perfectarii unui plan de afaceri online. De World Wide Web este recunoscuta de catre guru de gestionare a fi locul piata a viitorului. În vederea realizarii cu e-commerce care aveti nevoie pentru a putea accepta plati practic si pentru aceasta aveti nevoie pentru a configura ceea ce este cunoscut ca o seama de "comerciant de internet." O cautare întâmplatoare pe Yahoo sau orice alte motoare de cautare va ofera mai multe optiuni care 500000 pentru înfiintarea con
Ca un antreprenor savvy inteligente si mediul de afaceri trebuie sa asigurati-va ca cravata, cu un "ideal" prestator de cont de comerciant. La realizarea acestui va trebui sa efectueze un studiu asupra a ceea ce un cont de furnizor de comerciant are, cele care sunt de încredere, si ce are nevoie de dvs. sunt.

Înainte de cravata-va, cu X, Y, sau z e-commerce furnizor de cont de comerciant caute raspunsuri la:

1. Ca un comerciant de voi putea pentru a accepta plati atât online si offline de la orice creditului la nivel mondial de debit sau card bancar sau am limitat la câteva precum Visa, MasterCard si American Express.

2. De pe internet, retail si tranzactiile de vânzare telefonul va am nevoie de a pune în aplicare acordurile separate sau autorizatiilor si ce se va costurile pentru fiecare sa fie. Va o taxa acopere buchet ansamblu de metode de tranzactie?

3. Care sunt regulile si regulamentele precum si taxele aplicabile pentru diferitele tipuri de tranzactii similare internet, în persoana, telefonice, comanda prin posta, si asa mai departe?

4. Dupa cont de comerciant este configurat voi primi prelucrare automata cont comerciant, sau exista un sistem de activare?

5. Va înfiintarea SSL sistemelor de securitate si gateway sigure de plata online este responsabilitatea mea sau a furnizorului de cont de comerciant? Exista costuri separate pentru acest lucru sau nu taxa acopera toate costurile aferente?

6. Ce tehnologie va mele site sau a pastra la nevoie? Va hardware sau software-ul are nevoie fi avut grija de catre furnizorul de cont de comerciant sau trebuie sa asigure infrastructura. Daca am de a face indispensabil Cât de mult va costul echipamentului si care este un furnizor de incredere?

Când înfiintarea unui cont de comerciant pentru întreprinderea dumneavoastra de afaceri online este importanta pentru a obtine o imagine clara de tot ceea ce este esential. Afla mai multe despre infrastructurii, a echipamentului, costurile, gama, probleme pe viitor, schimbarile preconizate în tehnologie si costuri, preocuparile de securitate si fiabilitate.

Începere de la piciorul drept va conduce la un parteneriat pe si reciproc avantajoasa. Un parteneriat viabil presupune onestitatea si fara surprize ascunse pe fiecare parte. Deci, adresati-va toate problemele relevante în primul si înscrieti-va mai tarziu numai atunci când sunteti sigur nevoilor dumneavoastra si drepturi sunt luate în grija de întregime.

No comments:

Post a Comment