Adevarul despre carti Payroll

Angajatorul dumneavoastra este încercarea de a va convinge sa utilizati o carte payroll? Sunt multi factori care sa analizeze despre placa payroll inainte de a lua o decizie. De peste 60% americani folosesc unele forme de depunere directa astazi pentru controale payroll lor. Acest lucru se face nu a salva doar banii companiei, dar pentru a economisi timp si de bani, de asemenea. Cu toate acestea, ceea ce fac cei care nu au acces la un cont nu?

Astazi, aproximativ 60 de milioane de oameni nu d
Exista doua tipuri de carduri de payroll la dispozitia întreprinderilor. Trebuie sa stii ce tip compania dumneavoastra ofera cu scopul de a lua o decizie informat. Primul este cartea valoarea stocate sau SVC. Al doilea este card bancar. Cardul SVC este o carte pe care cantitatea de Salarizare a fost stocat. Aveti un numar PIN si pot retrage bani de pe cardul de la orice bancomat ca o carte de debit. O diferenta majora este ca nu puteti folosi SVC, la o registru. Desi fondurile pe care angajatorul dumneavoastra are în cont principal sunt asigurate de catre FDIC, conturile individuale, la fel ca pe a ta SVC, nu sunt asigurate.

The card bancar is FDIC asigurate si puteti utiliza aceasta carte payroll la fel ca debit. Some carduri bancare payroll-au Visa sau MasterCard logo-ul. Nu conteaza ce tip de card statul de plata al ofera companiei, ambele au avantaje majore pentru tine. Fondurile sunt disponibile imediat. Toti califica pentru o carte de payroll, nu exista cerinte sa te împiedica obtinerea unul. Veti putea sa evite verifica incasari taxe, au de un cod PIN de a proteja fondurile dvs., pot achizitiona articole prin si POS, si pot transfera fondurile sau plati facturile online.

Cardul salariale este un instrument excelent pentru cei care nu avea acces la un cont, atâta timp cât stiti ce tip de card este oferit. întreb întotdeauna întrebari si veti avea adevarul care ai nevoie!

No comments:

Post a Comment