Certificatele de depozit (CD's)

Certificatele de depozit cu, cunoscuta sub denumirea de CD-uri, sunt o combinatie între o investitie "si un cont de economii. CD au asigurarea depozitelor federale pâna la 100.000 dolari - care este ce it sets afara de lume investitii, dar au rate mult mai mari dobânzii decât economiile traditionale cont.

Un certificat de depozit va permite sa investeasca o anumita suma de bani pe o anumita perioada de timp. Exista certificat a depozitelor pentru cât mai scurt de un an de cinci ani sau mai mu
Iar certificatele de depozit sunt mari moduri de a salva bani la o rata ridicata de interes, nu sunt cea mai buna alegere de persoanele care ar fi putut sa se retraga bani de la CD-ul lor, înainte de perioada de investitii de timp a fost atins. Puteti accesa banii ati pus into un CD înainte de momentul este de pâna, totusi, vei da fie pâna unele interesului câstigat sau plateasca unei sanctiuni retragere devreme. Financiar, e întotdeauna mai bine sa lase banii investiti într-un certificat de depozit, dar este cert un confort sa stii ca ai putea primi bani daca o urgenta produs sau ai nevoie de absolut ca banii înainte de timp este în sus.

Certificate de depozit avea o varietate de optiuni care câstiga interes trebuie sa alegeti de la depozit, atunci când banii. Sunt fixate optiuni de rata a dobânzii, pe CD pe termen lung, si CD rata variabila, printre altele. Daca nu sunteti sigur cum fiecare optiune afecteaza banii dumneavoastra, întrebati!

Cine ar trebui sa utilizeze certificate de depozit?

În timp ce oricine este capabil sa cumpere si sa investeasca banii într-un CD, se face cel mai sens pentru o investitor mai tineri. Deoarece CD-uri câstiga mai mult interes cat sunt mai lungi scoase pentru, un investitor mai tineri poate folosi CD-uri sa-si diversifice portofoliul lor de investitii si maximizeze câstigurile lor prin luarea certificatului de depozit pentru o perioada lunga de timp. Daca un individ este apropie rapid de pensii, cu toate acestea, aceasta nu poate fi cea mai buna optiune pentru a investi daca el sau ea este mergi la nevoie de bani într-o perioada scurta de timp,.

Certificatele Intelege de depozit

Înainte de a va pune banii într-un CD, este foarte important ca ati înteles unii din termenii cel mai des utilizate în legatura cu certificate de depozit.

Sanctiuni: Exista penalitati pentru retragerea mai devreme. Chiar daca, atunci când se deschide un CD nu aveti planuri pentru a scoate bani înainte de perioada de investitia dvs. este atins, ar trebui sa înteleaga cu siguranta sanctiuni în caz unele situatii neprevazute venit care necesita aveti acces la banii care le-ati pus în CD-ul dvs. .

Dobânda: Stiti întotdeauna sau nu dobânda este fixa sau variabila, si cât de des se platesc dobânzile, pe banii din CD.

Maturitate: Exista o scadenta pe fiecare certificatului de depozit, dar exista posibilitati de atât de multe pentru datele de maturitate care ar trebui sa fie întotdeauna sigur ca stiti daca CD-ul maturizeaza 1 ani si de 5 sau 20.

Apel Caracteristici: Bancile pun adesea o caracteristica "apel" pe toate certificat eliberat de depozite. înseamna CD rascumparate potrivit careia banca care a emis CD-ul poate sa denunte si sa va suma ai investit, plus orice dobânda neplatita, acumulata în cazul ratelor dobânzilor toamna.

CD-exploatatii: Exista o diferenta între un CD bancare traditionale si un CD intermediat. Daca utilizati intermediat certificate, este posibil ca exista grupurilor de investitori care detin de fapt bucati mici de CD. Indiferent de tipul de CD pe care o alegeti, sa fie siguri ca au FDIC acoperire pâna la 100.000 dolari.

No comments:

Post a Comment