Unde au Creante Finantarea Contul Vino Din?

finantare Conturi încasat, asemenea, cunoscut ca factoring, este un discontinue pentru multe companii. De fapt, a fost o discontinue de finante afaceri aproape la început.

Începutul factoring datele tot drumul înapoi 4000 ani la momentul Hammurabi si mesopotamienii. Aceasta a fost când facturile primul scrise erau utilizate si creditare afaceri si regulament Guvernul toate par sa data de la acest moment. Prima dovada a factoring pot fi gasite rândul acestei comprimate piatra antice. Istoria f
Exista dovezi de factoring in fiecare cultura unde exista ramâne facturilor scrise si registre. În Roma, prima dovada a achizitionarea de note ordin la un discount poate fi gasit. Exista putine îndoieli ca factoring has been around pentru atâta timp cât afaceri a existat. Istoria factoring este foarte mult istoria afaceri sine.

Tipul de factoring care exista în Statele Unite avut astazi originile sale în zilele coloniale. Colonistii erau producatoare de bunuri ca erau vândute în Anglia. Marfurile finite trebuia sa fie trimis un port si pune pe una acestor nave scârtâie navigheaza lemn sa fie transportate la Tara Mama pentru vânzare. Saraci Colonial nu era extinderea termeni generos plata sa fi competitive, ele nu urmau sa fie platit pentru ceva timp simplu deoarece luat un timp îndelungat sa navigheze peste ocean, vânzarea marfurilor, si naviga înapoi peste ocean cu banii .

Factorul rezolvat aceasta problema timp. Erau furnizarea efectiv plata catre furnizor astfel încât acestea putea continua cu lor de afaceri si supravietui timp ce barca fost trecere ocean. Factorul, desigur, nu fost cumpararea efectiv marfurile. Ei nu erau aceleasi ca exportatorii. Erau avanseaza fondurile la o rata redusa. Desi exista pare a fi o linie amenda aici, era presupunerea a riscului de neplata ca facut diferenta majore.

Ca trecea timpul si am mutat în erei moderne de comunicare instantanee si o lume scadere, factoring a continuat sa joace un rol important în lumea afacerilor. Nevoia de fluxul de numerar este înca o parte majora oricarei afaceri si cumpararea si vânzarea de creantelor conturi a ramas un raspuns viabila la aceasta problema. Ratele cresterea interesului ca marcat's 1980 si 1990's condus la o crestere a numarul societatilor noi cotitura la afaceri de factoring. Factoring fost o modalitate a mobiliza capital rapida în o maniera care fost numit "largul bilantului" finantare. Deoarece creante conturile sunt un cont activ, factoring fost o modalitate sa ridice numerar rapida fara adaugarea raspunderea un împrumut.

No comments:

Post a Comment