Analiza de securitate pentru un portofoliu Axat - o analiza a Filosofie

Având în vedere riscurile recente nonsystemic ca s-au dezvoltat, în special în bancare, de brokeraj, moto, imobiliare, este foarte important de a revizui filozofia ta de investitie si strategii de cercetare. Urmatoarele puncte bullet lista ideologia mea foarte amanuntita si sa ne concentram pentru reducerea riscului de nonsystemic (risc de afaceri) a determina daca a cumpara / vinde stocurile de comune:

* Verificati interesul pe termen scurt si tipurile si volumul de optiune scris / cumparare< / vânzare. Nu se indica faptul ca investitorii de pe cealalta parte a schimburilor comerciale au o opinie larg divergente de a ta?

* Cine detine stocuri? Individuale, institutii, initiatii, fonduri mutuale? Si la ce procente a actionarilor face reprezinta fiecare.

* Daca cumparare sau de vânzare a fost evolutia cea mai recenta, care a fost activa în comercializarea (a se vedea detinatorii de mai sus)

* Financiar declaratii trebuie reformulate pentru a reflecta nu curente si pe termen lung activelor si pasivelor, însa operatiunile si finante (care merge spate cel putin 5 ani),. active necorporale, active sau nesigure ar trebui sa fie amortizate sau sa depreciat puternic

* Analizei rentabilitatii, analiza raportului, actualizata PV de analiza (câstiguri sau fluxurile de numerar) toate ar trebui sa fie calculata pentru a determina valoarea intrinseca

Câstiguri * ar trebui sa fie compensata cu fluxurile de numerar pentru a determina calitatea câstigurilor. Fluxurilor de numerar sunt epuizabile sugereaza câstigurile tranzitorii sau frauduloase?

* Pentru când sa cumpere si sa vânda au analize tehnice dezvaluit orice tendinte de dezvoltare care pot indica o oportun cumpara / vinde la un anumit moment?

Cititi * 10k lui pentru ultimii 5 ani si meci de articole si MD si A. politici de management si contabile? Sunt frauduloase? Conservatoare sau agresive?

* Cititi 10q cele mai recente de 10k de la ultima (analiza Acelasi lucru este valabil de mai sus)

* Cum firmei stiva de pâna la concurenta lor în termeni de avantaje competitive si profitabilitate? De evaluare? Aceasta va fi mai generalizate si mai putin intense analiza

Industries * si sectoare, care sunt Outlook / economic?

* Rezuma cele din urma si organiza toate constatarile de mai sus într-o raport de usor de citit

Volumul de munca de cercetare este, fara îndoiala foarte grea, însa având în vedere consecintele lenei (sau, în caz de Stockbrokers multe sau manageri de portofoliu, lacomia), tinând o nota de la mari clasici ca Graham si Dodd, Warren Buffett, ca eu sunt atât de îndraznet de a spune Einhorn si cercetarea intensiv aceste riscuri inerente nonsystemic putea reduce considerabil pierderile dvs. si sa ofere mai multa siguranta a principalului satisfacatoare, în ciuda declaratiilor, cu lipsa de diversificare (deownersification?)

Orice gândurile?

No comments:

Post a Comment