Decontari Viata si Planificare financiara pentru Persoane Vârstnice

Nu este un pusti nou de pe bloc pentru anumite nete ridicate cetatenii în valoare de seniori. Este numit de solutionare a vietii. Este o piata secundara în politele de asigurare viata. De ani de zile companiile de asigurari au operat ceea ce se numeste un monopson. Aici este locul unde un cumparator special controalelor, astfel de piata pe care el poate controla, de asemenea, preturile. Este un revers al monopol unde este vânzatorul care controleaza piata. În cazul companiilor de asigurari înain
Aceasta a fost situatia în localitati de asigurari de viata. În cazurile când situatie un titular politicii viata schimbat la un asemenea grad ca politica lui era depasite, el putea lua valoarea în numerar oferite de furnizorul asigurarii ca ia vandut politica, si la indiferent termeni furnizorul dictat. Aceasta a fost optiunea numai. Exista o multime de moduri în care titularul politei de situatie, o viata se poate schimba. Împrumuturi sunt rambursate, unele activelor sale care contribuie la sau valorii nete ridicat sunt vândute off. Acum, destul probabil, el este peste asigurat. Valoarea în numerar ale acestei politici ar contribui la oportunitati de investitii, altele mai mult în conformitate cu planul sau financiar. Acum este posibil sa vânda practic politica la cel mai mare ofertant, si ia decontare în numerar, numit de solutionare a vietii, si reinvesti într-o politica mai adecvata. El este apoi liber sa utilizeze restul însa el doreste.

Notiunea de asezari viata a inceput in Canada acum cativa ani, si rapid raspandit in Statele Unite, si apoi la cea mai mare parte a lumii. Acum, cele mai multe din firmele mari de asigurare, si a programelor de destul de multe agentii de Investitii Financiare au început orientate la asezarile de viata. Aceasta este o resursa în crestere, care ofera o alta optiune de cetatean superior în cautarea lui pentru securitatea financiara, si cu numarul tot mai mare de seniori este un domeniu de crestere care va deveni mai mult si mai popular si bine cunoscute în urmatorii ani.

No comments:

Post a Comment