Gasirea fondurilor cel mai bun mutuale

Noi toti vor sa fie cumpararea si detinerea în cele mai bune fonduri mutuale. Este un termen care de sute de ori cautat pe zi în Google si alte motoare de cautare, ca oamenii par sa cred ca cel mai bun "este usor de definit pentru performanta unui fond de.

Realitatea este ca ceea ce face cel mai bun fond mutual variaza de la investitor, pentru investitor. Ai nevoie de lucruri ca factor de vârsta ta, cat timp pâna când se pensioneze, iar numarul de ani care aveti nevoie sa se pensioneze. Desig
În plus, tu nevoie la factor în toleranta dvs. pentru volatilitatea sau risc. Unii oameni dori sa defini cea mai buna fondurile mutuale ca cele care au o întoarcere ridicat istorice. Daca ati încerca sa gaseasca fonduri care au cea mai mare revine istorice, cele mai multe ori aceste tind sa fie fondurilor care sunt cele mai volatile, de asemenea. Desi este usor sa spun ca putem plimbare ca volatilitatea afara ca stim întoarcerea pe termen lung va merita, când este întâmpla sa va chiar acum Este mult mai greu sa calaresc afara.

Sfârsit, selectia dumneavoastra fond Trebuie facuta în contextul portofoliul dumneavoastra totale. diversificarea adevarat portofoliul dumneavoastra este cea mai buna modalitate de reducere a volatilitatii totala. Dar care necesita constatare fondurile care nu sunt corelate unul de altul. Deci alegerea unui fond trebuie sa factor în exploatatiile actuale în portofoliul dumneavoastra pentru a determina daca este fondul bune "." Ce este o alegere fond buna pentru o investitorul nu poate lucra bine pentru un alt daca el detine deja fonduri care sunt concentrate în acelasi sector industrial sau a tarii.

No comments:

Post a Comment