Un nou mod de a spune ", Bill-ma mai târziu"

Ati auzit inainte. Din reviste la comenzi carte de Craciun, companiile va spun pe care le puteti verifica doar caseta pentru "proiectul de lege-ma mai târziu". Acestea sunt usor, dar ati mai vrea sa faca o achizitie online de azi si spune doar "Bill-ma mai târziu?" Cartilor de credit Desigur va trimite proiectul de lege dar mai târziu, împreuna cu unele taxe voinic însailat pe. Este doar prea mult sa ceara sa ma lase sa magazin online de sarbatori, dar acum au nimic de spus, 90 de zile, sa plate
De fapt, aceasta este o optiune cu Bill-ma mai târziu gasite la billmelater.com.

Ce este Bill-ma mai târziu?

Bill-ma mai târziu este o finantare online / societate de credit. Pe site-ul billmelater.com puteti gasi:

Cumparaturi online

oferte exclusive

Repertoriul Afiliati Magazin Online

Cumparaturi blog

Cu Bill-ma mai târziu, aveti posibilitatea sa magazin prin intermediul lor afiliate si de a lua o perioada de gratie de 90 de zile cu privire la tarife fara dobânda, penalitati de întârziere sau taxe, atâta timp cât factura este achitata în termen de 90 de zile.

Veti primi o situatie lunara dupa fiecare achizitie. Primele doua vor arata un sold minim de zero, ceea ce înseamna ca nu trebuie sa faca o plata acum. Declaratia dumneavoastra va va arata, de asemenea acumulate interes, dar care vor fi aplicate numai (retroactiva), daca nu plati in termen de 90 de zile.

Dar ceea ce noi magazine Bill-ma mai târziu?

Suna grozav dar Bill nu-ma mai târziu adevarat a va ajuta daca nu este afiliata cu site-uri online pe care le utilizati. Am fost foarte placut surprins sa afle ca billmelater.com are peste 1.000 de afiliate. Nu ai de a face cumparaturi prin intermediul site-ma mai târziu, Bill sa recurga la optiunea. Este acolo, pe filialele paginile web bine.

Aici sunt câteva dintre Bill noastre preferate Me Mai târziu, comerciantii:

- Apple Store

- American Girl

- Copiii ne R

- Dockers

- Coldplay

- Frontierele

- Disney Store

- Drugstores.com

- Sporting lui Dick Marfuri

- ESPN magazin

- Calvin Klein

- Coldwater Creek

- Hotwire.com

Ce zici de Customer Service?

Bill-ma mai târziu serviciul clienti ofera e-mail, posta si un numar gratuit pentru a contacta ei. Acolo 'de asemenea un numar de telefon speciale de comercianti.

Cum pot face Plati?

Platile catre Bill-ma mai târziu poate face on-line si nu exista o optiune pentru deducerea platilor de la o verificare sau de cont de economii. Puteti, de asemenea, telefon în plati si nu exista nici o taxa suplimentara pentru apelul de servicii de plata.

Dar daca eu nu o pot plati termen de 90 de zile?

Un declaratie recenta din billmelater.com a aratat o rata a dobânzii de 19.99%. Aceasta rata a dobânzii este mai mare decât majoritatea MasterCard, Visa si American Express si conturi aproximativ acelasi sau mai mic decât multe carduri de credit magazinul.

Bill Iata ce ma mai târziu utilizatorii ca legatura cu acest serviciu online:

Perioada de gratie de 90 de zile (# 1)

RSS speciale

Simplu, pagina web neaglomerat, care este usor de utilizat

Economisirea de bani atunci când se face aranjamentele de calatorie

Disciplinat pentru cumparatori, Bill-ma mai târziu va poate permite sa magazin acum nici un interes pentru zile. Atâta timp cât platiti soldul în largul termen de 90 de zile, veti economisi bani pe interes si pentru a evita taxe de card de credit. Bill-ma mai târziu poate ajuta sa obtineti început la cumparaturi de vacanta si va ajuta sa pastrati "Happy" în Anul Nou.

No comments:

Post a Comment