Islamice Finante

finanta islamice este o practica veche de secole, care este semnificatia marcajului continuu în nu doar de Est, dar, de asemenea, statele occidentale. Deci, ce anume este ca aceasta practica a captat interesul a milioane de oameni din întreaga lume si este dobândind o recunoastere continua? finanta islamice este procesul prin care conglomeratelor financiare în lumea musulmana inclusiv a bancilor si de împrumut în continuare organizatiilor financiare care strânge capital lor în acord cu regulile
Aceasta industrie este una care arata impresionant si o rata de crestere constanta de peste cincisprezece procente cu valoare globala a £ 150bn aproape 250 miliarde de lire sterline. Istoria ei dateaza de la începuturile Islamului întrucât a fost oficializat la începutul anilor saizeci timpurie, când conceptul de bancara islamica a fost facut oficial, ca urmare a cererii pentru "Shari'ah" practici. Este, practic, acceptarea atributul sau de partajare a riscurilor, care este o componenta importanta a cresterii de capital si shunning "Riba" si "gharar", care sunt camata si a riscului de incertitudine respectiv.

În conformitate cu legile islamice exista doua persoane implicate intr-o tranzactie business ceea ce priveste împrumuturile, individul care este platit de împrumut este creditata în timp ce o plata este creditor. În mod normal, interesul se plateste de catre creditor pe suma pe care el este de creditare. Acest concept este respinsa vehement de catre Islam care termeni de capital, ca mijloc de valoarea mai degraba decât ca activ, afirma si negarea de a primi dobânda pe bani. În continuare în conformitate cu normele si regulamentele islamic este numit ca haram ilegale si "". Existenta unor bancara islamica lucrari în vederea suplimentarii si îndeplinirea atât economice si obiectivele sociale ale Islamului. Unele dintre modalitatile de investitii, care sunt autorizate în conformitate bancara islamica au fost explicate pe scurt în paragrafele urmatoare.

Profitul bancar este admisibila care presupune împartirea atât de profit si pierdere între organizatie si financiare ale întreprinderii respective, care a fost avizat de acesta. Sub indentures de profit si pierderi schimbul capitalul investitori este amalgamate si pierderea eventuala si cifra este împartasita. Dupa cum sa mentionat anterior, gharar este factor de risc de incertitudine care implica achizitia unei prime împotriva unei calamitati neprevazute si neprevazute care pot întâmpla. În mod similar conceptului de capitaluri proprii de finantare a unei societati special, este permisa, atâta timp cât organizatia respective nu se dovedeste a fi implicat în unele fel de productii restrictionat spun pentru pornografie exemplu, alcool si de artilerie.

Proprietate comuna stoc sunt destul de comune. De capital, soldul declin presupune achizitionarea combinata a spune, de exemplu, o casa de catre banca si finantator. Cu trecerea timpului proprietate casei este transferat de catre finantator a proprietarului initial al carui cheltuieli de capital cuprinse proprietarului casei. De leasing pentru a câstiga este o metoda legate, cu exceptia pentru furnizarea de finantare aproape întregul institut financiare respective, sau sponsor asupra termenilor pe care casa este revândut pentru a le dupa o perioada de timp prestabilite. O parte din toate platile individuale alcatuiesc contractului de închiriere.

Plus costul de vânzare este, de asemenea, un alt practicat frecvent atunci când o metoda de legatura spun pentru achizitiile exemplu, o casa cu un titlu de clare, dar este de acord sa le vânda pentru un potential cumparator, la aceeasi valoare a profitului. Achizitionarea ulterioara poate fi atat sub forma unei plati rate absolut sau în timp util. Leasing este, de asemenea, o caracteristica care este permisa de finante islamice. Aceasta include dreptul o persoana care a obtinut un contract de leasing privind un anumit punct sa-l foloseasca e dorit, pentru perioada de timp specificata. Odata un contract de închiriere expira o noua poate fi obtinut. În mod similar înainte islamice sunt, de asemenea, acceptabile care implica plata pentru un element special, ca este achizitionat la un moment dat în viitor. Serviciile unui consultant juridic sunt cel mai adesea angajati.

În prezent, acest subiect este o prajitura cald din Europa si din cauza penuriei de persoane expert în acest domeniu; este o alegere mare de cariera pentru persoane fizice care doresc o dinamica si o provocare în cariera pe piata internationala. Multi universitati din strainatate ofera, de asemenea financiar islamic ca unui curs în plus fata de un certificat care este indreptata spre care alcatuiesc pentru deficitului de experti si profesionisti realizate în piata respectiva. Abilitatile necesare pentru a excela în acest domeniu sunt dexteritate management si a cunostintelor întrucât locul lor de munca este de a asigura ca toate activitatile financiare care sunt efectuate sunt în conformitate cu normele si principiile directoare Shari'ah.

Toate, în toate este în crestere de recunoastere în întreaga lume atât între musulmani si non-musulmani nu poate fi negat. Acest domeniu va continua eforturile sale de integrare a religiei cu practicile moderne. Si având în vedere amplificarea bogatii în statele musulmane, este de asteptat sa arate progresia suplimentare si promovare.

No comments:

Post a Comment