VA Creante, cel mai bun pariu

Un studiu comandat de VA estimata în anul 2001, în urmatorii 14 ani, numai circa 30 la suta din veterani eligibile s-ar aplica pentru pensii.

Importanta utilizarii unui consultant cunostinta este de nepretuit atunci când vine vorba de a depune o cerere, cu Administratia Veteranilor. Obtinerea de ajutor si de a beneficia participarea este un proces lent, chiar si pentru cei solicitantilor care stiu ce fac.

Pe de alta parte, pentru cei care depun o cerere blindly fara documente de asistenta
În cele din urma, cel mai important, consultantul va oferi îndrumare pentru prevenirea negare a creantei. Pensiunea este o sub benefit folosite. Exista diferite categorii de venit pentru pensii, dar cea mai putea plati la fel de mult ca 1.801 dolar pe luna, în venituri handicap la o gospodarie veteran de calificare. Un studiu comandat de VA în 2001, estimeaza, în urmatorii 14 de ani, numai circa 30 la suta din veterani eligibile vor aplica pentru pensii.

Concluzia a fost cel mai veteranilor, pur si simplu nu stiu despre ea. Într-adevar, potrivit nationale de îngrijire a Consiliului de Planificare, aproape o treime din toate seniorii în aceasta tara, în vârsta de peste 65 de ani, a putut deveni eligibil pentru pensie în circumstantele potrivite. Când vine vorba de a face cu active care pot descalifica reclamantei, nu exista un test bun pentru a beneficia de pensii. Orice activ sau de investitii care pot fi usor convertite în venitul might descalifica reclamantului.

Un plafon de 80.000 dolari a activelor este adesea citat în mass-media ca fiind de testare. The 80.000 dolari are de a face cu cerintele VA depunerea interne si testul nu este reala. În realitate, nu exista suma de dolari pentru testul si orice nivelul activelor ar bloca de atribuire. Testul activ în cele din urma devine o decizie subiectiva facuta de reprezentantul serviciului veterani de procesare a cererii.

O casa utilizate ca locuinta si-un autovehicul sunt exclusi din testul activ. VA va permite diferitelor active sa fie transferate sau convertite la veniturile în vederea îndeplinirii testului activ. Exista norme specifice care reglementeaza transferurile de active si a ceea ce constituie veniturile din activele si trebuie sa fie facut corect.

Un consultant calificat poate furniza sfaturi necesare pentru un premiu reusita. Formularul de cerere nu furnizeaza informatii privind existenta un tratament special pentru cheltuielile medicale anuale.

Daca cererea initiala a, implicând costuri anualizate, nu se face corect, întârzieri în culegerea de informatii putea vigoare deciziei de atribuire catre dura pâna la un an. Sau de atribuire eventuale putea fi redusa substantial sau chiar a negat. Solicitantul trebuie sa asteptam înca un an plin sa aplicati din nou sau sa treaca printr-un proces consumatoare de timp atac pentru a corecta orice decizii nefavorabile.

Secretul pentru care primesc un premiu succes pentru ajutor si participarea nu se afla în completarea formularului, dar în ceea ce stiind documentele si actele justificative trebuie sa fie prezentate împreuna cu cererea.

Cunoscand pentru un premiu secretele succes este de 95 la suta din lupta. Completarea si depunerea unei cereri este o formalitate. Un consultant în cunostinta de poate furniza informatii pentru a scurta fereastra VA deciziei de sase pâna la 12 luni pentru a cât mai putin de trei sau patru de luni. Consultantul de asemenea, întelege cum de a maximiza beneficiul sau a evita o negare.

Consultantul poate asigura, de asemenea, îndrumari pentru îndeplinirea testului activ. În cele din urma, consultantul poate furniza strategiile efective pentru transferarea activelor si daca el sau ea poate aranja pentru trusturi sau conversii venit pentru a permite transferul de active cele mai bune pentru beneficiari, evitând astfel taxele, litigiile de familie si sanctiuni Medicaid

No comments:

Post a Comment