Ce trebuie sa stiti Despre Credite ipotecare cu rata fixa

Au fost o multime de presa in ultima vreme despre diversele tipuri de credite si este posibil sa fi auzit de un împrumut cu rata fixa. Aceste împrumuturi sunt de fapt destul de simplu de inteles si de preferat multor consumatori. Înainte de a accepta unul din credite ipotecare rata reglabile care sunt acolo, si cu adevarat atragatoare la început, ar trebui sa analizeze ce un credit ipotecar rata fixa va aduce în viata ta si daca este ceva care va lucra pentru tine.

Fix Tarif Ipoteca

O rata< fixa ipotecare este o credit ipotecar, care ofera aceeasi rata a dobânzii, prin durata pe termen lung a împrumutului. Se pare ca acest lucru ar fi felul in care toate împrumuturile sunt, dar in prezent exista mai multe tipuri diferite de credite, dintre care multe facilitate ratelor dobânzilor, care va ajusta, float, sau se schimba in timp.

O rata fixa ipotecare nu ar trebui sa fie confundata cu un interes numai ipoteca, un credit ipotecar plata a absolvit, si ipotecare rata reglabile, ipoteci negativ amortizare, credite ipotecare sau de plata balon. Unele dintre aceste ipoteci pot avea perioade de dobanda fixa, dar apoi au tot schimba si fluctua.

Când iau la un credit ipotecar rata fixa ar trebui sa stiti ca platile dumneavoastra vor ramâne aproximativ la fel, dar pot exista unele lucruri care vor schimba Suma de plata lunara de la an la an. În timp ce casa ta se va fi achitat si interesul dumneavoastra va ramâne aceeasi putea exista modificari în planul dvs. precum escrow costul taxelor pe proprietate si de asigurare se va schimba si, prin urmare, schimba suma de bani pe care o platiti în fiecare luna. Aceste modificari nu au nimic de-a face cu rata a dobânzii dvs. si ar trebui sa fie usor explicabil.

împrumuturi rata fixa sunt în general cel mai bun pentru cei care planul de a ramâne în lor de origine pentru o perioada de timp bine, daca nu pe termen ansamblu a împrumutului. Daca ati cumpara o casa si tu doar de gând sa stati într-o pentru doua din cele treizeci ani ipotecare decât ati putea sa luati în considerare un credit ipotecar rata reglabile care pot oferi o dobânda mai mica, nu se poate schimba de la toate în acest timp. Daca sa stati in casa ta pentru cel putin cinci ani decât o rata fixa este o buna idee pentru ca nu doriti sa aiba de a face griji despre ceea ce rata dobânzii va fi în patru ani.

Multi consumatori s-au gasit în necazuri cinci, zece sau chiar 15 ani pe drumul lor, atunci când ipotecare rata reglabile are o rata a dobânzii care este atât de mare încât acestia pur si simplu nu poate sa faca plati. Din acest motiv, daca credeti ca veti sta pe termen lung ar trebui sa mergeti pentru rata fixata.

Multi oameni cred ca ipotecile cu rata fixa nu sunt buna, pentru ca ratele lor nu sunt ca si rata introductiva a unui credit ipotecar rata ajustabila, dar acest lucru nu este cazul. Când comparam rata medie a dobânzii la ipoteci alte rata fixa a dobânzii, veti vedea probabil ca rata fixa se încheie pâna salvarea calculeaza mai mult pe termen lung. Fiecare consumator este unic si trebuie sa iau în considerare optiunile lor si ceea ce le va gasi de lucru, dar multi ca ipotecare cu rata fixa este cea mai avantajoasa.

No comments:

Post a Comment