Cum sa ucida Card credit pentru datorii Bun

Numerele spun o poveste, iar povestea este ca majoritatea americanilor desfasoara un fel de solduri pe cardurile lor de credit, în sensul ca acestea nu plati soldul în întregime în fiecare luna. Valoarea datoriei variaza, dar, începând cu câtiva ani în urma (2002) datoriei medie pentru o familie americana card de credit, cu cel putin una a fost aproape $ 9,000.00, si acest numar pare sa creasca în fiecare an. Scopul prezentului articol este de a ajuta oamenii sa ucida that fiara pentru totdeauna<.

Exista unele pre-rechizite. Va rugam sa nu sari peste aceste. Tehnicile care urmeaza nu va functiona ca de bine sau la toate, daca câteva pre-conditii nu sunt întrunite. Aici sunt:

1. Toti membrii adulti ai familiei trebuie sa fie de acord cu privire la planul. Acest lucru poate necesita anumite compromisuri si tweaking de planul. Nu-l daca aveti nevoie sa. Un plan de optimizat unificat va fi mai mult succes decat unul perfect ne-unificat.

2. Opriti imediat folosind carduri care au soldurile pe ele. Este posibil sa continuati sa utilizati o carte daca achita soldul în cartea în fiecare luna. Nu transferati ceea ce ai folosit pentru a petrece pe alte carduri la unul pe care le achita.

3. Cel mai important, tu trebuie sa aranjeze finantelor dvs., astfel încât cheltuielile totale dvs. sunt mai mici decât venitul dumneavoastra, numararea tuturor trimestriale, semestriale si anuale, cheltuielile anuale în totalul lunar. Tu pur si simplu nu putea reduce datoriile, daca continua sa creasca! Nu sunt sigur cum sa traiesc cu mai putin veti câstiga? SIMPLIFICAREA! Puteti rezolva aceasta problema prin cresterea veniturilor sau reducerea cheltuielilor sau ambele. Dvs. alegere.

4. Identifice câti bani este în plus (dupa ce ati completat pasul trei), si sa împarta aceasta suma lunar la jumatate. Ia prima jumatate a anului si aranjati într-un depozit automat la un CD de randament mare sau cont online, astfel încât banii construieste si creste acolo.

OK va rugam sa nu continue pâna când ati terminat de pre-rechizite. Cititi înainte daca doriti, dar tu completa TREBUIE toate patru pre-rechizite înainte puteti fi succes. Asta a spus, aici este planul:

1. Gasiti o cale de a NU se concentreze asupra datoriilor. Daca sunteti în masura sa, petrece mai mult timp ca este posibil ca tine sentimentul sunt complet datorie liber. Stiu ca pare o minciuna la inceput, dar acesta este viitorul tau, si asa nu este o minciuna. Numarul unu etapa în eliberarea te de datorii este va vada fara datorii, si care se confrunta cu ea. Joaca un film în mintea ta pe care le stele ca datoria om liber.

În legatura, aranja platile dvs., astfel încât datoriile pe care le consuma cât mai putin din timpul dumneavoastra si energia mentala posibil. De unii, aceasta poate însemna pentru a angaja un tert pentru a administra programul de plata datoriei pentru tine. Acest lucru este foarte ideal, ca tu nu lung a lua chiar proiectului de lege pe primul loc, facând-o mult mai usor, nu sa se concentreze asupra datoriei. Un alt lucru, daca aveti probleme în continuare. Încercând întâmpla mai ales tot bani pentru câteva luni. Serios va ofera un simt pentru cât de mult va petrece, si este foarte bun la care va arata cât de mult au lasat.

Este imposibil sa creasca datoria dumneavoastra atunci când utilizati numerar. Utilizati cardurile de debit pentru lucruri unde au face mai mult sens, ca pompa gaz.

2. Acum sa intram in aspectelor tehnice ale cum se face. În cazul în care o terta parte este de manipulare payoff dvs. de creanta, da-le aceste instructiuni.

Primul lucru este de a lista toate datoriile în crestere pentru echilibru. Ignorati ratele dobânzilor pentru acum. Datoriei mai mic echilibru vor fi listate prima si a datoriei mai mare echilibru va fi ultima.

3. Efectua plati exacta minim de toate datoriile, cu exceptia extrem partea de sus o. Daca faceti platile tine, trimite plata, moment pe care le primiti declaratia. Aceasta este cea mai buna modalitate de ao pastra iesit din minti (pentru ca nu va vedea din nou pentru o luna), si va face creditorului fericiti, de asemenea. Puteti apela, de asemenea, tuturor creditorilor si a vedea daca poti aranja datele de închidere, astfel ca veti obtine toate a facturilor cadrul unui interval de timp scurt. Ceva sa se gândeasca.

4. Pe datoriei sus, efectua plata minim plus cealalta jumatate din banii suplimentar de la ca luna (te pun prima jumatate într-un cont randament ridicata). Acest lucru va accelera plata pe care o de sus, iar in functie de marimea acestui echilibru, sa speram ca una poate fi complet platit în doar câteva luni.

5. Odata ce acest echilibru de top este platit în întregime, ia-te la cina sa sarbatorim. numerar Platiti pentru cina! Se simte cu adevarat bine sa faca acest lucru.

6. Aplicati o jumatate suplimentar, plus valoarea fostul prima plata, plus minima de plata a doua datoriei a doua. Datoria a doua va plati mult mai repede acum din aceasta cauza, si totusi nu exista fonduri suplimentare care provin din buzunar.

7. Programul continua în ordine. Ca unul datoriei este platita, platiti simplu toate bani care au fost gând sa la început actuale unul, plus minima de plata.

8. Dupa cum va apropiati la partea de jos veti gasi aceste datorii reducerea mai rapid.

9. Programul se încheie atunci când toate carduri de credit sunt platite off. Daca ati bucurat de aceasta experienta, apoi atunci a continua programul prin adaugarea orice alte plati datoriei, masina de plati, si, în sfârsit plata casa ta (e) de la acceleratie. Poza fiind în întregime datorie liber! Acest program poate face asta pentru tine.

10. Good Luck! Începe urgent!

No comments:

Post a Comment