Tarif tarte Nu mai este salutata de ipotecare si Furnizori Card de credit

În urma muta recente în industria de carte de credit (a se vedea Cashzilla "rata Tarte pierde capacitatea de a alege de cirese"), pentru a reduce numarul de persoane trecerea de la un furnizor financiar la altul, creditorii ipotecari sunt acum cautati sa urmeze acest exemplu.

Abbey este ultima mare Street creditorului ipotecare sa notifice clientii sai ca acestea sunt în crestere costurilor asociate cu trecerea de la ipotecare lor de la £ 225, aceasta taxa este de peste si deasupra oricarei a
Michael Coogan, directorul general al Consiliului Creditorilor Ipotecari, a spus, "Toate sunt creditorii care au sa se uite la taxele lor, mult mai strâns acum". Comentariile financiare recente au fost atribuite la încetinirea costurile de administrare în acelasi timp, piata locuintelor au continuat sa creasca, însa David Hollingworth brokeri ipotecare L & C de acord cu BBC ca creditorii au fost de instituire a taxei pentru a descuraja oameni din miscare.

Serviciilor Financiare Autoritatii recomanda prudenta atunci când se uita la posibilitatea de a schimba creditorii. "Switching poate taia platile dvs. lunar. Dar va trebui sa cântareasca pâna aceste economii lunare sau alte beneficii împotriva costurile up-front de a face trecerea. "

Cresterea numarului de consumatori de comutare furnizorii lor financiare a avut loc ca urmare a cresterii recente a numarului de tabele de evaluare a finantelor în ziare, si comparatia financiare site-uri ca Moneynet care au fost lansate pentru a ajuta consumatorii pentru a obtine cele mai mici preturi disponibile.

De usurinta cu care consumatorii sa poata compara diferitele rate si ofertele care sunt disponibile a însemnat ca furnizorii financiare produs s-au luptat pentru a atrage noi membri financiar pentru mobil de la alti furnizori, prin ofertele speciale si se ocupa termen limitat. Facând utilizarea aceste tranzactii the financiar mobil 'Apreciati tarte' au fost capabile sa stergeti mii de lire off rambursari ipotecare lor, iar unele au transformat chiar profituri prin comutarea regulat carduri de credit.

Principala strategie care a fost adoptat de catre companii de carduri de credit, cum ar fi ou, Barclaycard, MBNA, Alliance & Leicester, Tesco si menta, de a preveni tarte ratei, este introducerea de aproximativ de 2% taxa de transfer pe toate soldurile dintre carti. titularii Card va apoi benefit obicei din o perioada introductiva a pâna la 9 luni la o rata de 0% interes fiind taxat în perioada afacere.

Desi se muta sunt proiectate pentru a opri actiunile Tarte rata manânca în profiturile creditori, multi experti înca spune ca atâta timp cât exista mai multe obstacole, si beneficiile de a schimba s-au redus comparativ cu nivelurile din trecut, debitori se pot salva în continuare bani de judicios schimbarea între creditori.

Economii Director pentru Chase De Vere, Sue Hannums, considera ca, "Chiar si cu aceste taxe noi, cei cu datorii restante pe cartela creditul lor ar trebui sa arate în continuare pentru a trece la o afacere mai ieftin. Daca pot comuta la un oferta introductiva la urmatoarea acestea ar face economii substantiale pe termen lung. "

Stuart Director Financiar Glendenning prevede ca, consumatorii sunt de economisire aproximativ 1 miliard £ pe an profitând de perioadele fara dobânda, cu toate acestea el banuieste ca, "Majoritatea bancilor sunt acum lucreaza la o modalitate de a descuraja Tarte rata. Acest lucru va veni, probabil, sub forma unor taxe de transfer mult mai raspândita si mai scumpe, în special pentru interesul mai ofera gratuit. "

Martin Lewis, a moneysavingexpert.com, sfatuieste: "Trebuie sa fie vigilenti si sa fie gata sa transfere din nou si din nou, daca doriti sa faca economii. Dupa perioada de un interes de sase luni gratuite, nu trebuie decât sa plateasca taxe de dobânda la rata standard de doua luni pentru a pierde toate avantajele. Si chiar daca uitati sa muta din that carte doar o zi dupa perioada gratuit expira, veti plati valoare o luna întreaga de dobânzii pentru acest greseala simplu. "

Pentru debitori ipotecare, introducerea taxelor de penalizare pare deosebit de aspru, ca David Hollingworth de brokeri ipotecare L & C subliniaza, "asuprire Majoritatea oamenilor lui aici nu este ca exista o redeventa, dar mai despre cresterea acestei redevente pe termen a ipotecare, deci când luati o afacere afara poate fi una figura, când veni la comuta efectiv, apoi sunteti în cautarea la o figura foarte diferite. " Dar creditorii ao vizualiza în mai mult un efort de a recupera taxele direct de la consumatorii care sunt le cauzeaza costuri suplimentare, mai degraba decât inclusiv aceste costuri în rate interesul lor general facând astfel plata tuturor.

Se pare ca industriile financiare dragoste, cu atragerea de clienti din partea concurentilor în final, a încheiat. Desi exista înca multi creditori dispusi sa furnizeze ofera atrage clientii, exista asemenea multi creditori acum cauta sa faca tarte rata o specie amenintata.

No comments:

Post a Comment