O Introducere Pentru piata de obligatiuni

De obligatiuni sau titluri de sunt în mai multe moduri similare cu împrumuturi sau datorii. Când o persoana cumpara o obligatiune, acesta este de creditare efectiv bani unui guvern, municipalitate, firma, agentie federala sau orice alte entitati care a emis obligatiuni. Aici, persoana, care a cumparat obligatiuni, este egal cu un creditor, în timp ce emitentul unei obligatiuni este împrumutatul. În schimbul împrumutului sau datoriei, emitentul promite obligatarului ca valoarea principalului, împ
mai multi investitori considera obligatiuni ca un element nucleu de planul lor financiare. Acest lucru se datoreaza faptului ca obligatiunile sunt investitii pe termen lung, care au previzibil un flux de plati, rambursarea principalului si garantate se întoarce împreuna cu interes. Prin urmare, oamenii le considera, astfel încât sa pastreze si sa sporeasca capitalul lor fara nici un risc major. De investitii în obligatiuni este extrem de benefic, atunci când unul este de economisire pentru pensie sau pentru educatia copilului lor.

Piata financiara, atunci când cumpararea si vânzarea de obligatiuni are loc este numit ca Bond piata. Începând cu anul 2006, valoarea estimata pe piata obligatiunilor internationale a fost 45 bilioane dolari. , Spre deosebire de pietele de obligatiuni pe pietele materiilor prime si a stocurilor, exista în mai multe tari ca locurile de tranzactionare descentralizate lipsit comun pentru schimbul financiar. Cu toate acestea, in Statele Unite, pe piata obligatiunilor este complet centralizat. New York Stock Exchange este cea mai mare piata de obligatiuni centralizat din lume si reprezinta în mare parte obligatiuni corporative. Dimensiunea pe piata obligatiunilor din SUA in anul 2006 a fost de 25.2 mii de miliarde dolari.

No comments:

Post a Comment