Întelegerea Ce Deflatia Mijloace

Desi majoritatea oamenilor nu le place sa auda pe termen deflatie pentru ca înteleg ca îi afecteaza negativ, este o problema care nu poate fi înlaturat usor, nici pot oamenii persista în ignora ea. Acest fapt este înteles mai mult prin sistemul bancar, deoarece afecteaza în mare masura modul în care a alerga lucruri. Deflatia este pur si simplu opusul inflatiei si se refera la un moment în care preturile sunt pe o declin. Când acest lucru se întâmpla, înseamna ca, desi are înca bani este valoare<, preturile marfurilor în cadrul pietei sunt pe o declin. În majoritatea cazurilor, acest lucru este cauzat de patru factori majori. Aceste includ: nu exista suficienti bani din piata, bunurile sunt în mare a cererii, piata mai are nevoie de bani, iar cererea de bunuri este de a trage în sus.

Când se întâmpla acest lucru, cei mai multi oameni cred ca cea mai buna solutie este de a avea mai multi bani injectat în economie, însa acest lucru nu ar trebui sa fie neaparat cazul. Economistii sustin ca Professional deflatie este cauzata de diversi factori care pot fi afectând economia în acel moment special, si statul nu trebuie sa fie negativ, deoarece deflatia pot lucra pe doua scale de cântarire, unul, nu exista deflatia bine si rau si deflatia este de pâna la ele pentru a analiza care unul economia prin care trece înainte de a face orice schimbare. Pe de o parte, deflatia rau este cauzata de o scadere a ofertei de bani in timp ce deflatia buna este cauzata de o crestere a ofertei de marfuri.

Ca atare, aratând acestor factori afara, devine usor pentru sistemul bancar pentru a identifica ce masura trebuie sa fie puse în loc în scopul de a schimba situatia. Prin crearea unui echilibru, ar fi posibil sa reveniti deflatiei si a scapa de aceasta problema care a fost dogging economia din 2001 si care in prezent, se dovedeste a fi o problema reala.

No comments:

Post a Comment