Luni Negre - Piata de Valori a Crash 19.10.1987

La data de 1987-10-19, piata de valori experimentat una din "cele mai mari ... o inertie zile bursa din istorie". Dow au scazut cu o valoare de 500 miliarde dolari, sau de 22,6%. Mai mult, compozit Nasdaq pierdute 11,3%, iar S & P 500 Indexul de pierdut 20,5%. Accidentul a fost crescuta de o piata taur începe în 1982, caracterizata prin fuziune manie, preluari ostile, precum si procurarea de pârghie. În scopul de a strânge capital pentru a executa compania buy-out, companiile de junk emis ob
Din pacate, la începutul anului 1987, Securities and Exchange Commission (SEC) au inceput sa investigheze activitatile ilegale de tranzactionare si IPO frauduloase. Cresterea mare economice, au crescut cu investitori de cumparare si de vânzare, a cerut Fed pentru a ridica ratele dobânzilor pe termen scurt. Cresterea ratelor dobânzii cauzate de brokeraj a utiliza asigurare de portofoliu. Din pacate, de brokeraj ar putea beneficia acum de pe piata crashing. Piata a devenit instabil, oamenii încercau sa vânda ca un nebun, dar nu au fost cei care doresc pentru cumpararea de actiuni ca urmare a instabilitatii pietei. Aceasta a fost o spirala descendenta. În consecinta la, Fed redus ratele dobânzii pe termen scurt, marcand, astfel, de redresare a pietei, implementat de rascumparare de actiuni ale companiilor proprii ca urmare a actiunilor "sub-evaluare.

Un alt factor care conduce la Lunea Neagra a fost valori mobiliare derivate care includ optiuni de index si piete viitor în care stocurile nu sunt achizitionate de fapt, doar drepturile de cumparare a cumpara si vinde. Incapacitatea pentru piata reala si piata instrumentelor financiare derivate pentru a ramâne în sync era un factor in producerea accidentului. tranzactionare de catre institutiile de Calculatoare, este un alt factor de mare, în care cantitati mari de actiuni sint programate a fi achizitionat atunci când calculatoare detecta anumite tendinte existente pe piata. Un alt factor este lipsa de lichiditate a stocurilor în cazul masiv cantitatea de oameni a vrut sa vânda actiunile cumparatori, dar nu a putut fi gasit. Un alt factor a fost un mare deficit comercial american. Deficitul slabit dolarul american, efectiv cauza investitorilor straini sa trageti afara. Mare Randamentul investitiilor în pe termen lung, obligatiuni americane ia facut pe oameni mai putin sa fie dispus sa risc averi în piata. The supraevaluare a stocurilor în lunile precedente accidentului poate sau nu sa fi fost un factor în accident Lunea Neagra.

Totusi, un beneficiu una dintre cele mai mari o inertie zile bursiere din istorie a fost instituirea sistemului de disjunctor, care previne prezent de comercializare a stocurilor atunci când un stoc sustinerea întregii industrii o suma substantiala în aceeasi zi. Mai mult, una dintre diferentele sunt marcate intre Lunea Neagra si marele crash piata de valori din 1927 a fost ca zile dupa spiralei mare în jos, înregistrarea experimentat din SUA rupere recuperarilor. Mai mult, termen de 2 ani, pietele s-au revenit complet la status quo-ului înainte de Lunea Neagra.

Din pacate, in ceea ce Lunea Neagra, Statele Unite nu a fost singura economie afectata. Lunea Neagra, de asemenea, afectate negativ pietele internationale. Unele cauze de instigare referitoare la accident includ: cresterea rapida a ratelor pe termen scurt si pe termen lung interes, cresterea datoriei a guvernului Statelor Unite, valoarea declin al dolarului SUA fata de valute, diminuarea deficitului de cont curent din SUA, extrem redus dividendul-randamentelor, pret ridicat raporturi câstiguri, si o piata caracterizata de investitori taur optimiste.

Lunea Neagra si la fel cea mai mare bursa de avarie apar în acest luni trecut, 09.29.2008 creeaza o economie stricte de creditare, în care este limitat. Creditorii sunt mai putin susceptibile de a acorda împrumuturi pentru a debitorilor neatractive. Daca tu sau cineva cunoscut se afla în piata pentru o masina, acasa ipotecare, linia de credit, sau alte rate de credit sau cont de tip revolving, însa a fost refuzat din cauza la un scor de credit scazut sau istoric de credit saraci din cauza inexacte, înselatoare sau informatiilor învechite continute în istoria de credit o, va rugam taxa apel gratuit 800-508-0041 sau vizitati reparatii CreditLawGroup site-ul de credit.

1 comment:

  1. Sunt atât de recunoscător Elegantloanfirm că m-a ajutat cu un împrumut de 600.000,00 USD USD, prin ajutorul ofițerului de împrumut Russ Harry, îți sunt etern recunoscător. viața mea s-a întors, finanțele mele s-au stabilit acum dețin o afacere pe care o folosesc pentru a avea grijă de nevoile familiilor mele. Sunt atât de recunoscător pentru dumneavoastră domnule Russ și Dumnezeu să vă binecuvânteze. Le puteți contacta pentru ajutor financiar prin e-mail: Elegantloanfirm@hotmail.com pentru ajutorul dvs.

    ReplyDelete