Bani Nord Dakota nerevendicate Totaluri 23 dolari milioane

Sudic al Dakota putea fi acasa, la tezaurul national, care este Mt. comori Rushmore, dar ND este detinerea propriu care este nimic de-a stranuta la. Conform site-ului landului Departamentului de stat, în prezent exista mai mult 23,000,000 dolari în North bani nerevendicata Dakota, asteptând sa fie reunit cu cetatenii care au pierdut urma undeva pe drum. Permanente Singurul lucru intre acesti cetateni si bani lor, dincolo de cunostinte de existenta aceste active, este de cunoastere a modului de a< le urmari în jos si revendica acestora.

Nord Dakotans sunt norocos pentru a trai într-o stare care claseaza printre primele cinci în natiunea pentru procentul din fondul nerevendicata revenit la rezidenti. În acelasi timp, statul are unul dintre cele mai mici populatiilor din tara, la putin peste 640 de mii. Ce este acest lucru înseamna ca locuitorii ND au cote mari de descoperire si de a lua înapoi banii pe care este de drept al lor.

Regula prima cautare pentru bunurile revendicate este de a cauta frecvent. Una dintre cele mai mari greseli care cauta adesea este de a cauta doar o singura data pe site-ul prima care constata ca are o caseta cautare si sfârsitul cautare acolo. Acest lucru nu ia pentru a cont de faptul ca marea majoritate a disparut websites bani nu aveti date exacte, si chiar statului înregistrarile oficiale sunt lente de multe ori sa fie actualizate. Aceasta este o problema, nu doar pentru ca cineva într-o Oficiului de Stat trebuie sa manual input înregistrare o data ca a fost acordata de stat, ci pentru ca exista diferite perioade de timp care trebuie sa treaca, unice pentru fiecare tip de active abandonate, înainte de a fi predate statului.

Unele dintre cele mai comune tipuri de fonduri sunt uitate si conturile de economii latente de verificare, actiuni, obligatiuni, fonduri mutuale, restituiri, salarii, salarii, salariu, ordine de bani, politicile de varsat de asigurare viata, depozite, comisioane, cecuri uncashed, ajutoare de deces , dividende, plati de asigurari, si altii. Majoritatea acestor au perioade de somnolenta de 1-5 ani, ceea ce înseamna ca, daca doar a fost 1 si 2 ani atunci când un Cautari persoana, ele nu vor gasi un record pentru un activ care are o perioada de somnolenta de peste 3 ani.

În plus fata de care au nevoie de a cauta în dreapta websites multe ori, multi oameni nu realizeaza ca ele ar trebui sa cautati înregistrarile în afara Nord Dakota. Credeti sau nu, o persoana ar fi putut teoretic, nu a fost în afara starii de ND, dar au bani datorate acestora în alte state. Acest lucru se întâmpla atunci când activele de la societatile de asigurare sau angajatori provin din alte state. De multe ori sediul real corporative pentru un patron Exista într-o stare separat de unde dat de lucrari angajat. Din acest motiv, fondurile nereclamate fiind detinute de institutii, în aceste situatii va fi predat la împartirea corespunzatoare a departamentului companiei trezoreria statului casei. Ce este acest lucru înseamna ca, Nord Dakota nu va avea nici un record din prezentul numerar, deci un rezident care doreste sa localizeze si sa sustin ca va trebui sa foloseasca strategii de aceeasi cautare în alte state.

Acestea sunt doar câteva dintre problemele cele mai comune care împiedica Cautari cetatenilor ND neinformati. Dar oamenii pot depasi aceste probleme, si multe altele, de a petrece o pic de timp, educarea-se pe practicile de cautare utilizate de catre cautatori profesionale înainte de a pune picioarele lor în apa.

No comments:

Post a Comment