Imobiliare Asset Protectia

Pentru majoritatea dintre noi, imobiliar este cel mai valoros activ nostru. Ar putea fi casa ta de vis pentru care ati folosit toate economiile sau o ferma care ati achizitionat în mediul rural, ca un refugiu week-end. Nimeni nu vrea sa vada astfel de active aflate sub amenintarea creditorilor si proceselor.

Este un lucru dat fiind faptul ca imobiliare este una dintre cele mai luptat dupa activ in costume de recuperare. În primul rând, acest lucru este atât de vizibilitate din cauza acestuia.< Dupa tot ce nu se poate ascunde casa în buzunar si a ascunde departe de creditori sau de la negustori de frivol proces. În al doilea rând, oferte imobiliare revine bun. În mod normal, terenurile si activele imobiliare aprecia numai în valoare, si sunt supuse zero sau scazute de amortizare. Acest lucru da un loc special pentru imobiliare ca activ. Pentru ca de toate aceste motive, devine foarte important pentru a proteja imobiliare tau real.

Strategii pentru protejarea Dumneavoastra despre Imobiliare sunt de fapt disponibile. În realitate, acestea nu ar fi alegeri potrivit pentru dumneavoastra. Cea mai sigura strategii sunt cele care au fost testate în instanta si sunt cunoscuti a fi succes. Urmatoarele sunt cele care se afla pe asa-numita?frontiera de pionierat,? fiind atât de original ca creditorii nu le au înca identificat ca o strategie protectie a activelor. Aceste strategii ofera debitorului un avantaj considerabil peste creditor, care ar putea avea un tare timp incercand sa descopere strategie în timp ce în litigiu.

Statele cu legile generoase Homestead, cum ar fi Florida, Texas, Kansas si oferi cele mai bune protectie pentru imobiliare. Închiriere în întregime de dreptul de proprietate asupra imobilului de catre un sot si sotie este o optiune disponibila pentru oameni care traiesc în state care prevad pentru el. Este o forma speciala de închiriere comune, unde nici sotul poate vinde proprietatea fara consimtamântul celuilalt. Formarea unui trust rezidentiale este oa treia optiune.

No comments:

Post a Comment