Managementul Finantelor - Cine sa cereti ajutor

Finante este un termen umbrela pentru circulatia bani de la o societate la alta (sau individuale) sa plateasca pentru bunuri sau servicii si rambursat cu interes. Subiectul acesta este actually un parte de is economie care este de asemenea utilizat pentru gestionarea atât activele monetare si fixe. Functie de punct de vedere dvs., aceasta poate fi asemenea utilizat pentru a defini obiectul gestionarea fondurilor ca sectorul afaceri private si utilizari. O companie care dispune de fonduri de a ge
Pur si simplu pune, acesti manageri organiza bani pentru a fi împrumutate afaceri sau persoanele fizice, folosind fie bani deja disponibile din conturile societatii sau de la creditorii externi. Optimizarea termen este folosit a explica procedura prin finanta este maximizata prin reducerea costurilor si crescând returnare. Viata a aproape oricine pe planeta asta graviteaza în jur de finante si atunci când conducerea saraci ocupat, de efectele sunt privite la nivel global, cu reducerea productiei si vânzarilor care se hranesc, evident, pe pietele mondiale. De aceea, un loc de munca fondul managerilor este stresanta în care acestea trebuie sa fie atenti atunci când aloca fondurile lor si a riscurilor potentiale implicate în anii urmatori.

Sa spus de un numar de oameni care managerii finanta pot fi adesea "timp" reperate scurt ca se uita rareori un termen lunga "imaginea mai mare '. managerii Finante sunt oameni care întotdeauna place sa vedea unde au fost si nu privi spre viitor în acelasi mod ca un manager vânzari nu. Unele probleme apara, de numarul de întreprinderi care asigura împrumuturile si apoi a le folosi din motive de personal, uitând ca aceasta bariera clar definite exista. Managerii sunt rareori impresionati de aceasta situatie, deoarece cred ca au corect sa stiu ce banii lor este folosit pentru.

Desi reziste tendinta de a folosi fonduri în acest fel poate umezi entuziasmul cuiva pe termen scurt, acesta se va concentra atentia a debitorului si inculce, probabil, disciplina mai mult în viitor. Cu toate acestea, întreprinderile mici pot finanta nevoile lor din alte surse ca prieteni sau de la bancile si creditorii privati. Evident finantarii mai ca este furnizat de surse afara mai mult se aprinde profitabilitatea creditor. Un celebru citat despre banci merge ceva de genul; bancile sunt interesati numai si doresc sa împrumute bani pentru acele persoane cu cel care au nevoie sau doresc aceasta.

No comments:

Post a Comment