Bani Convorbiri

...Am auzit o data, acesta a declarat: "La revedere!"

Peste ani am învatat mai multe adulti Duminica clasele scolii despre crestin de management financiar. Mare parte a materialului am spicuite dintr mai multe carti excelente, care sunt disponibile. În plus, ca rezultat al studiului de mult, am descoperit ca sunt peste opt sute de locuri in Biblie unde Dumnezeu ne spune cum sa fie buni manageri bani pentru El. I suggest tu a lua o concordanta si caute pasajele pentru tine. În acelasi timp, ai
1. Esecul financiare plateste tuturor facturilor sale si costurile de trai prima - apoi încearca sa zeciuiala si de a salva din ceea ce este resturile. De obicei, nu exista nimic resturile. Pentru a fi prospere, trebuie sa se roage pentru ajutor si conectati aceste scurgeri de bani.

2. Suntem responsabili în fata Dumnezeu din cer si la IRS aici pe pamânt. Pe extrasul noastre financiare, Dumnezeu se uita la linia de sus (fructele primul rând, zeciuiala & oferte). IRS uita la linia de jos (si totul în între),.

3. Motivul profitului este un motiv cinstit, legitime, si scripturale pentru crestini în stapânire. Acest lucru este atât de important sa recunoastem ca fara un înteleaga acest lucru, nu poti reusi cu bani (a se vedea 19:15-17 Luca)

4. Poti reusi ca manager bani daca poti sa mentina o dorinta sincera, pe de-a lungul perioada de timp, pentru a atinge obiectivele de plan banii: Desire, timp, si planul.

5. Patru elemente esentiale pentru succesul cu bani: (un) Rugaciunea. (2) Un plan pentru a salva (au) banii. (3) O modalitate de a controla toate costurile de trai. (4) O solutie la problema de datorii.

6. Solutie la problemele cele mai de bani este mai mult disciplina cu caracter personal, banii nu mai mult.

7. Un crestin trebuie sa învete sa curga spre creditorii lui, nu departe de ei, deoarece un crestin trebuie sa puna accentul pe drepturile celorlalti înainte de a lui.

8. Where monetare si a creditului sunt vizate, esti in afaceri pentru tine.

9. Tu nu se pot salva de cumparare. De planificare (managementul) de bani este mai important decât banii în sine.

10. Recunoasca faptul ca este de bani ai bani lui Dumnezeu, tu esti o gestionare pentru El. El se asteapta un profit de 10% si El va ofera restul de 90% pentru nevoile dumneavoastra si vrea. Buna afacere?

Ce se spune banii pentru tine?

Terry Weber

No comments:

Post a Comment