Foreclosures - Cât de grav este cu adevarat?

Foreclosures sunt foarte frecvente, si acest lucru este în mare masura, deoarece oamenii nu stie cum sa le evite. Atunci când facturile ajunge pe praguri lor, reactia lor initiale este de a ignora si facturile ascunde de la creditorii lor. Acest lucru nu este cel mai bun lucru de facut, pentru ca este doar pentru drumetii la ratele dobânzilor de împrumut acasa. La sfârsitul urmaririi, aduna o data pe dumneavoastra creditor motive suficiente sa creada ca nu aveti planuri de a plati pentru casa ta<, va trebui sa înfrunte mânia de foreclosures.

Ceea ce se întâmpla

Foreclosures nu doar se întâmpla. Cele mai multe ori, acestea sunt doar rezultatele luni de la taxele neplatite de sarcina acasa. The procedura executarii silite sa înceapa o data preaviz "," a fost trimis la debitor. Acest lucru poate fi trimis fie prin posta, publicate în ziare, sau ambele. Fie ca este trimis prin posta sau nu împrumutatul va trebui sa participe la o audiere foreclosure initial cu creditor. În cazul în care ea / el nu reuseste sa faca acest lucru, ea / el va trebui sa renunte dreptul sau de a fi audiat.

termeni Excluderea poate varia în functie de Ordonanta Curtii de stat. În general, se ruleaza circa 180 - 300 de zile. În acest interval de timp, creditorul si debitorul ar trebui sa vina în termeni unii cu altii. De cele mai multe ori acest lucru se termina cu debitorul fiind evacuati de la locul sau / ei acasa. Cu toate acestea, o blocare poate fi demis daca debitorul este în masura sa plateasca suma totala a datoriei, sau daca ea / el loveste un acord rezonabila cu creditorul.

Chiar daca nu pierde casele în foreclosures, tu înca sufera de pe urma consecintelor cu care se confrunta unul. Mai întâi de toate, Este jenant sa aiba tot cartierul stiu ca acasa este de a fi puse pentru licitarea publica. În al doilea rând, nu se va putea aplica pentru credite de mai multi ani dupa ce o blocare. Acest lucru poate fi o mare problema, mai ales daca sunteti încercarea de a ridica o familie.

Cum pentru a evita executarile silite

În mod ironic, singura cale puteti evita casa ta de a fi blocata este sa va asigurati ca aveti o relatie foarte buna cu creditor. E normal ca oamenii sa faca fata mari tragedii în viata lor, si creditor dvs. va intelege acest lucru. Chiar si bancile dau o marja de tragedii imense cum ar fi accidente sau decese în familie. Daca aveti dificultati financiare pentru plata facturilor, deoarece ti-ai pierdut de curând locul de munca, tot ce trebuie sa faci este sa accesezi creditor dumneavoastra si sa ceara iertare.

Desi este posibil, este foarte putin probabil ca creditor dvs. va "ierta" o parte din datoria. Cu toate acestea, creditorul dvs. pot veni cu un sistem de plata mai usor de administrat pentru tine. De exemplu, el / ea poate sa platesti pentru datoriile pentru o lunga perioada de timp. Desigur, acest lucru se poate termina pâna fiind mai costisitoare decât împrumutul initial la sfârsitul termen lung. Cu toate acestea, va permite sa îndeplineasca obligatiile dumneavoastra de acasa fara a pune la risc.

Bancile ofera aceste sisteme de refinantare toate timp, si nu trebuie sa fie prea jenat sa întreb. Bancile prefera acest set prea, pentru ca atunci când este blocata o casa, de obicei, au nevoie sa-l vânda la preturi mai mici decât în valoare de original. A evita sa distruga familia ta forma de start, iubita ta, adresati-va creditor dvs. despre optiunile de refinantare de origine împrumut.

No comments:

Post a Comment